Kakav hit

Dino Rađa snimio poruku za plesnog partnera svoje Viktorije, svu pažnju ukrala fotografija u pozadini

Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: PR) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Dino Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) +0 Viktorija Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Večeras od 20.15 sati na Novoj TV počinje četvrta epizoda showa "Ples sa zvijezdama", a jedan od parova koji nastupaju Viktorija Rađa i partner Marko Mrkić.

Košarkaš se sada već tradicionalno oglasio pred nastup svoje supruge Viktorije u "Plesu sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Marko Mrkić - 1 to bi bilo zanimljivo! Rađa mu je slao "prijeteće" poruke, pa su postali prijatelji, a odao nam je i njegovu neostvarenu želju: "Skužio je da mu idu senzualni plesovi"

Večeras od 20.15 sati na Novoj TV počinje četvrta epizoda showa "Ples sa zvijezdama", a jedan od parova koji nastupaju čine prelijepa supruga košarkaša Dine Rađe, Viktorija i njezin plesni partner Marko Mrkić koji plešu engleski valcer.

Od samog početka showa postoji zezancija kako je Dino "ljubomoran" na Marka, pa se svaku nedjelju oglasi na društvenim mrežama na tu temu. A ovoga nas je puta posebno nasmijao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Marko, sritno večeras u 'Plesu sa zvijezdama', pazi mi na ženu", govori Rađa na snimci uz umjetni smiješak, a nakon toga iza Dine se javlja meta za pikado s Markovom fotografijom u sredini te nekoliko strelica koje probijaju fotografiju.

Dino mu na kraju i namiguje, a snimku je podijelila Viktorija na svom profilu uz opis "Dobro je sve".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Pa ti budi opušten prije lajva", komentirao je snimku Marko, a oglasile su se i neke druge poznate dame s estrade koje je košarkaš itekako nasmijao, poput Franke Batelić, Ane Gruice i Nine Badrić.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +6 Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene