baš emotivno!

Danijela Martinović objavila snimku nezaboravnog iznenađenja na bini, evo što ju je zamalo rasplakalo!

Danijela Martinović Danijela Martinović Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović i Ivana Marić - 3 Danijela Martinović i Ivana Marić - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović +21 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović podijelila je emotivni trenutak s koncerta u Makedoniji kad je na bini od obožavatelja s Downovim sindromom dobila ružu, a objava je sve raznježila.

Pjevačica Danijela Martinović nastupila je u Makedoniji, a na tom koncertu doživjela je i prekrasno iznenađenje koje će joj uvijek ostati u pamćenju. Kako je sve izgledalo, nije propustila podijeliti ni na svom Instagramu.

Naime, Danijeli je tijekom nastupa na binu došao mladić koji ima Downov sindrom, a za pjevačicu je nosio dvije ruže. Osmijeh nije skidao s lica, a sretnog dečka Danijela je zagrlila i pokazala koliko joj je to značilo.

''Zagrljaj koji se ne zaboravlja'', napisala je u opisu fotografija Danijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

''Nešto najljepše što sam danas vidjela'', ''Predivno'', ''Naša duša Danijela'', pisali su joj pratitelji.

Danijela je za koncert nosila dugu bijelu haljinu koja je pratila njezinu figuru, a na pozornici je zablistala poput anđela.

Podsjetimo, Martinović je ove godine izdala i svoju knjigu ''Tuširanje duše'', u kojoj je govorila o svom životu i svim nedaćama koje je prolazila kad je čak planirala i odustati od svoje karijere, a pred hrvatskom i regionalnom javnosti pohvalila se i da ima novog partnera Josipa Plavića, koji joj je ogromna podrška.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 +28 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Jakov Kitarović izgledao kao mladić i prije nego što je zbog supruge Kolinde postao poznat široj javnosti!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić stan Vlaho Arbulić - 10 Vlaho Arbulić - 9 Vlaho Arbulić - 8 +32 Vlaho Arbulić - 7 Zanimljivosti Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao luksuzni stan u Zagrebu, elegantni interijer i upečatljivi stolić oduzimaju dah na prvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene