Dirljiv trenutak

U suzama je preuzela svojeg prvog Oscara pa govorom sve rasplakala: "Jako dugo vremena sam htjela biti drugačija…"

Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph Da’Vine Joy Randolph u filmu The Holdovers +0 Da’Vine Joy Randolph u filmu The Holdovers Galerija

Da’Vine Joy Randolph osvojila je Oscara za najbolju sporednu glumicu, a prilikom preuzimanja nagrade održala je emotivan govor.

Glumica Da’Vine Joy Randolph osvojila je Oscara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "The Holdovers".

Randolph u filmu glumi voditeljicu školskog kafića i tugujuću majku Mary Lamb i bila je veliki favorit za pobjedu, jer je za istu ulogu već osvojila gotovo sve filmske nagrade uoči Oscara, uključujući Zlatni Globus, Bafta-u, Critics' Choice, Independent Spirit i nagradu Screen Actors Guild (SAG).

U konkurenciji za Oscara pobijedila je glumice Jodie Foster, Emily Blunt i Danielle Brooks.

Pogledaji ovo Ryan i Mandi Gosling Celebrity Miljenik žena iznenadio svojom pratnjom na dodjeli Oscara, lijepu suprugu ostavio je u garderobi?

Među prvima joj je čestitao kolega iz filma, glumac Paul Giamatti.

Randolph je nagradu preuzela u suzama, a zatim je održala i moćan govor koji je započela ponavljajući riječi "Bog je veliki", a zatim se zahvalila svojoj majki jer ju je usmjerila ka glumi.

"Nisam mislila da će mu ovo biti karijera. Na tome zahvaljujem svojoj mami. Hvala svim ljudima koji su bili tu za mene, poticali me i vodili me. Jako dugo vremena sam htjela biti drugačija. Sada shvaćam da sam samo trebala biti svoja. Hvala vam što ste vidjeli pravu mene", rekla je Randolph, pa se prisjetila i poticajnih riječi svoje školske učiteljice.

Pogledaji ovo Liza Koshy Celebrity Glumica pala na najglamuroznijem crvenom tepihu, svi pričaju o tom trenutku i njezinoj reakciji!

"Kada sam bila jedina Afroamerikanka u svojem razredu, vidjela si me i rekla mi da sam dovoljna, i da ćemo zajedno skovati moj put", istaknula je glumica.

Prije nego što je otišla s pozornice zahvalila se i svojem timu, posebice publicistu, koji, kako je naglasila, nije htio da ga spominje.

"Zauvijek sam zahvalna", poručila je emotivna Randolph.

Glumica je na dodjeli zablistala u glamuroznoj svijetloplavoj haljini sa šljokicama, perjem i dugačkim šlepom.

Pogledaji ovo Vanessa Hudgens Celebrity Glumica na dodjeli Oscara otkrila sretne vijesti, nakon propalih romansi s miljenicima žena, konačno je našla onog pravog!

37-godišnoj Randolph ovo je prvi Oscar u karijeri koju je započela na kazališnim daskama na Broadwayu, a prvi film u kojem je glumila bio je drama "Mother of George" iz 2013. godine.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP - 13 Mia Negovetić, TLZP - 9 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 4 +35 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 +34 Minea i Antonija Šola Celebrity Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene