Baš se strovalila!

Glumica pala na najglamuroznijem crvenom tepihu, svi pričaju o tom trenutku i njezinoj reakciji!

Liza Koshy Liza Koshy Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy Liza Koshy +4 Liza Koshy Galerija

Liza Koshy pala je dok je hodala crvenim tepihom 96. dodjele nagrada Oscar.

Američka glumica i medijska ličnost Liza Koshy među prvima je prošetala crvenim tepihom 96. dodjele nagrada Oscar u Dolby Theatreu u Hollywoodu.

Na svečanosti se pojavila u glamuroznoj crvenoj haljini, u kojoj je bila mamac za poglede, no zbog štikli s visokom platformom našla se u problemima.

Naime, dok je hodala crvenim tepihom glumica se spotaknula i pala, a sve su zabilježile kamere. Video njezina pada proširio se društvenim mrežama, a sve je oduševila Lizina reakcija.

Kad je pala, glumica je prasnula u smijeh, a nakon što su joj u asistenti pomogli da ustane i popravili joj haljinu, nastavila je nasmijana pozirati fotografima, kao da se ništa nije dogodilo.

Da zna privući pažnju na crvenom tepihu, Koshy je potvrdila i na prošlogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, na koju je došla u prozirnoj haljini s velikim izrezom na leđima iz kojeg su izvirile njezine tange.

Inače, Liza je najpoznatija zbog svojeg YouTube kanala na kojem ima 17 milijuna pretplatnika, a glumila je i u filmovima "Players" i "Work It".

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP - 13 Mia Negovetić, TLZP - 9 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 4 +35 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 +34 Minea i Antonija Šola Celebrity Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene