"Nerealno!"

Beckhamov sin na Lopudu uz predivan zalazak sunca zasvirao legendarni hit, pogledajte video koji oduzima dah!

Cruz Beckham Cruz Beckham Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cruz Beckham David Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 1 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 2 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 3 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 4 +19 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 5 Galerija

Cruz Beckham na svojem profilu na Instagramu objavio je video s Lopuda kojim je oduševio svoje pratitelje na društvenoj mreži.

Sin Davida i Victorije Beckham, 18-godišnji Cruz, tijekom obiteljskog ljetovanja na Lopudu pokazao je svoj talent i napravio je odličnu reklamu za Hrvatsku..

Mladi Beckham na svojem profilu na Instagramu objavio je video u kojem uz predivan zalazak sunca svira legendarni hit Beatlesa "Here Comes the Sun".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)

"Nerealno", "Zalasci u Hrvatskoj", "Gdje je ovo?", "Predivno", "Prekrasna Hrvatska", "Ovo je raj", neki su od brojnih komentara ispod snimke koju su na svojim profilima na Instagramu objavili i Cruzovi roditelji David i Victoria.

Cruz je proteklog tjedna na društvenoj mreži pokazao i kako se s obitelji zabavljao na našoj obali, a fotografi su ga ulovili i dok je s ocem Davidom uživao u morskim radostima.

Obitelj Beckham na Lopudu je boravila u u istom luksuznom kompleksu u kojem su odsjeli i prošlo ljeto. Radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa, koji slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, nalazi se i Sveti vrt, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

David je u pričama na svojem Instagramu otkrio da su se nakon hrvatske zaputili na odmor u Italiju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Al Bano Al Bano i Romina Power Al Bano i Romina Power s djecom - 4 Al Bano i Romina Power s djecom - 3 +8 Al Bano i Romina Power s djecom - 7 Zanimljivosti Obitelj supruge jednog od najbogatijih Hrvata 30 godina prati misteriozna tragedija, a zbog jedne rečenice svi su najviše patili

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doutzen Kroes - 13 Doutzen Kroes - 12 Doutzen Kroes - 11 Doutzen Kroes - 10 +25 Doutzen Kroes - 5 Celebrity Slavnu manekenku agencije su odbijale jer je bila prelijepa, a onda je preko noći dospjela do najpoznatijeg brenda donjeg rublja na svijetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene