Kakva ekipa!

Bujne domaće ljepotice koje su dobro poznate javnosti skupa su pozirale u oskudnom donjem rublju pa objavile fotku

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Claudia Rivier, Ena Friedrich, Kristina Mandarina i Josipa Karimović javnost je upoznala u domaćim reality showovima i na Instagramu, a sada su objavile zajedničku seksi fotku.

Domaća influencerica Claudia Rivier koja se proslavila fotkama svojih bujnih atributa na Instagramu, zbog kojih su je zapazili i svjetski mediji, na Instagramu se pohvalila svojom zanosnom ekipom.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich Hoće li unijeti pomutnju? Vratile se najseksi farmerice: Atraktivna crnka izašla je prva zbog trudnoće, a Kristina Mandarina je lila suze zbog drugih!

Pozirala je s najpoznatijom hrvatskom prodavačicom Mandarina, Kristinom Penavom, te dvjema bivšim natjecateljicama popularnog showa Nove TV "Ženim sina", Enom Friedrich i Josipom Karimović, a sve su nosile oskudno donje rublje.

"Alfa ženke", napisala je u opisu seksi fotke kojom je raspametila ekipu s Instagrama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Kakva ljepotice", "Seksi djevojke", "Claudia, prijateljice su ti prekrasne", redali su se komentari uz emotikone vatrice i zaljubljene smajliće, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Slične reakcije su svojim zajedničkim fotkama izazvale i bivša Playboyeva zečica Ena Friedrich i Kristina Mandarina kada su udružile snage kako bi promovirale svoje profile na popularnoj stranici za odrasle OnlyFans.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +4 Marion Cotillard (Foto: AFP) Preporuke Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene