Buduća gospođa

Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Anna Faris i Chris Pratt (Foto: AFP) Chris Pratt (Foto: Instagram) +0 Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) Galerija

Chris Pratt zaprosio je Katherine Schwarzenegger u siječnju ove godine nakon 7 mjeseci veze.

Ona će uskoro postati gospođa Pratt.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Pale zaruke! Godinu i pol poslije rastave omiljeni glumac do oltara će odvesti kćer legendarnog holivudskog snagatora

Sinoć je u Los Angelesu održana premijera filma "Avengers: End Game" za koji se očekuju da će biti veliki kino hit, a brojne njegove zvijezde preplavile su crveni tepih.

Među njima su bile Brie Larson, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Chris Hemsworth, ali i Chris Pratt kojemu je sinoć bila vrlo posebna večer.

Naime, zgodni glumac imao je debi na crvenom tepihu sa svojom zaručnicom, 10 godina mlađom Katherine Schwarzenegger, kćeri holivudskog glumca i snagatora Arnolda Schwarzeneggera.

Podsjetimo, Chris je zaprosio Katherine u siječnju ove godine nakon svega 7 mjeseci veze, a sretne je vijesti potvrdio fotografijom na Instagramu.

"Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla da. Oduševljen sam što ću te oženiti. Ponosan što živim s tobom u vjeri. Pa krenimo", napisao je tada, a kasnije je otkrioveno kako je par upoznala njezina mama Maria Shriver.

Chris je utjehu u Katherine našao nakon razvoda od glumice Anne Faris s kojom je ostao u bliskim odnosima, pa je Anna među prvima javno čestitala paru na zarukama. "Tako sam sretna zbog oboje. Čestitam!" napisala je plavokosa glumica ispod fotografije bivšeg supruga te izazvala oduševljenje obožavatelja koji su ju nazvali "pravom damom" te "ženom s dušom".

"Ti si jedan predivan primjer zrele žene", poručio joj je jedan korisnik, a ostali su joj poručili da osjećaju veliko poštovanje prema njoj zbog toga što je napisala.

I Anna je ponovno sretno zaljubljena, a dva novopečena para često se mogu vijdeti zajedno zbog Anninog i Chrisovog sina Jacka koji je na svijet stigao 2012. godine.

Katherine se sinoć posebno potrudila zablistazi u dugoj haljini na jedno rame, a Chris je pucao od ponosa. Tako to i treba biti, zar ne? Baš su sladak par! 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) +10 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Celebrity Preslatka djevojčica koja je odrasla u jednu od najizazovnijih žena današnjice proslavila 24. rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene