Napustili rodilište

Holivudska glumica i njezin partner iz Zaprešića uhvaćeni u prvoj šetnji sa sinom kojeg je rodila u 46. godini

Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) +0 Chloe Sevigny (Foto: AFP) Galerija

Chloe Sevigny i Siniša Mačković prije nekoliko su dana postali roditelji sina Vanje.

Nakon vijesti da je američka glumica Chloe Sevigny u 46. godini rodila sina, sada je prvi put snimljena s novorođenčetom u rukama na ulicama New Yorka, i to u društvu djetetova oca koji vuče korijene iz Hrvatske, direktorom tamošnje umjetničke galerije Sinišom Mačkovićem.

Pogledaj i ovo Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Pomalo neobičan outfit Holivudska glumica i partner iz Zaprešića uhvaćeni u šetnji, svi su gledali samo u njega zbog onog što je imao na sebi

Čini se da je obitelj zapravo snimljena pri odlasku iz bolnice jer je Siniša nosio kofer, a Chloe oko ruke bolničku narukvicu. U naručju je zaštitnički držala maleno novorođenče, sina kojemu su odlučili dati ime Vanja.

Chloe je rodila dječaka prirodnim putem prošle subote, a Siniša je bio s njom tijekom porođaja nakon što su se oboje testirali na koronavirus.

Vijest o Chloeinoj trudnoći s redateljem hrvatskih korijena objavljena je prije nekoliko mjeseci, a zbog trbuha ju glumica nije mogla dugo skrivati. Par je nedavno viđen u kupnji namirnica i oboje su nosili zaštitne maske i rukavice.

Par je prvi put viđen u javnosti u kolovozu 2019. godine, a kako su pisali američki mediji, upoznali su se ranije preko zajedničkih prijatelja.

Markantni Mačković inače je direktor male, ali utjecajne galerije Karma Art u New Yorku. Tamo se mogu pronaći djela cijenjenih umjetnika poput Alexa De Cortea, Hennija Alftana i Woodyja De Othella, čije se cijene kreću od 10 do 200 tisuća američkih dolara, objavio je magazin The Art Newspaper. I dok poslovno, ali i privatno surađuje s brojnim poznatim imenima, detalje o sebi voli držati što dalje od očiju javnosti.

Ipak, na svom je profilu na Instagramu otkrio dio iz svog djetinjstva, točnije svoju putovnicu na kojoj se može vidjeti da je rođen u Zagrebu, a kao mjesto tadašnjeg prebivališta naveden je Zaprešić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša (@sinisamackovic) on

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +8 Prijatelji (Foto: IMDB) Preporuke Kviz: Dok jedva čekamo vidjeti njihove nove avanture, provjeri koliko dobro poznaješ "Prijatelje"!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene