MasterChef Luka

'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što naše kuhare očekuje u predfinalnom izazovu?

Posljednji predfinalni izazov u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji Celebrity MasterChef donijet će nam kulinarske zgode i nezgodne posljednjih troje celebrity kandidata – Irine, Luke i Ivane.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef 2014 Živahni hlapovi stvarat će nevolje!

Kako bi izborili prolazak u finale showa, morat će dobro zasukati rukave i oznojiti se kako bi u dva sata što bolje iskopirali dva jela Dine Galvagna. ´Finale je nadomak ruke, sve smo umorniji. Tu sam, gdje sam! Tko me tjerao, tko me tjerao?´, pitat će se Luka.

´Imam dojam da neću kuhati sljedećih dvije do tri godine. Najavljujem: ´Sine, jest ćemo špek i luk, to je zdravo i tog imamo doma u frižideru, a kuhat će netko drugi!´, našalit će se Irina. ´Sad ćemo pokazati hrabrost, koncentraciju i što smo naučili´, najavit će nove izazove Ivana koja se Stres testovima ustvari - veseli.

Irina: ´Sigurno su dugo smišljali kako da nam ´zapapre´!´

Kad Irina čuje da je upravo Dino autor dva jela koja će trebati replicirati za ostanak u MasterChef kuhinji znat će da se radi o nečemu jako kompliciranom. Nakon što vidi jela koja treba replicirati, Ivana će se uhvatiti za glavu jer neće imati pojma što je to. Nakon što je čula da se radi o krvavici, doći će joj da pobjegne.

´To jaje nije jaje na oko! To je umjetnost! To je simfonija!´, bit će oduševljena tanjurom i zabrinuta kako će to sve uspjeti napraviti.

´Takva senzacija okusa da je to prosto nemoguće. Ne znam kako se uopće možemo približiti iole ovome. Ne znam, ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!´, komentirat će Luka. Dodat će da mu je ovo najluđi izazov dosad.

Tko će pripremiti najbolju domaću krvavicu i ´proljetno´ jaje na oko te tako izboriti finale u najpoznatijem kulinarskom showu, a tko će se nakon silnih muka morati oprostiti od MasterChef kuhinje i otići kući, ne propustite saznati u posljednjem predfinalnom izazovu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene