Saslušana na sudu

Otkriveni detalji napada voditeljice na mlađahnog dečka: Pročitala je poruke, a zatim ga udarila lampom u glavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caroline Flack napala je 13 godina mlađeg partnera Lewisa Burtona u ranim jutarnjim satima u njihovom domu iz ljubomore.

Prije tjedan dana voditeljica Caroline Flack u ranim je jutarnjim satima napala partnera Lewisa Burtona nakon što ga je optužila za varanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Ozbiljne sumnje Pokreće se istraga o slučaju voditeljice čija je smrt potresla svijet: "Bio je to lov na vještice"

Drama se odvijala u londonskom domu 40-godišnje voditeljice koja je imala agresivno-ljubomorni ispad nakon što je u mobitelu 27-godišnjeg partnera tenisača našla poruke 60-godišnje žene kojoj je on davao instrukcije.

Nakon fizičkog obračuna u njihov je dom stigla policija te privela ljutu i uzrujanu voditeljicu te šokiranog tenisača s težim ozljedama zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu. "Bio sam normalan dok nju nisam upoznao", navodno je vikao dok je nju privodila policija, a zatim je okupljenim novinarima rekao da "nema komentara".

Caroline je danas izašla pred sud, na kojem su se saznali detalji napada te kako je mlađahnom partneru dok ga je udarala tvrdila kako joj je upropastio život.

Divlja voditeljica svog je dečka gađala raznim stvarima, poput telefona, ali i lampe dok je još spavao, a ona pročitala poruke. Razbilo se i nekoliko čaša, na koje su se oboje porezali pa su policiju dočekali krvavi. Jedan od policajaca otkrio je kako je njihov dom izgledao kao "scena iz horor-filma", a saznalo se i kako je tenisač u žaru svađe nazvao policiju tvrdeći kako ga prezenterica "Love Islanda" želi ubiti te kako na glavi ima veliku posjekotinu.

Upravo zato Caroline je policija po dolasku morala oboriti na pod kako bi ju uhitila, a suđenje je zakazano za 4. ožujka 2020. godine.

Voditeljica je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, no sudac je odbio njezin zahtjev da joj se dopusti da ga smije kontaktirati na bilo koji način ili se pojaviti na njegovoj adresi. Ipak, na sudu je oboje potresla takva odluka, a posebno je loše izgledala Caroline, koja je počela plakati čim je ušla u sudnici s prijateljicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

"Srećom, mnogi od vas neće vjerovati u ono što su čuli na saslušanju. Hvala vam na podršci. Bit će sve lakše kada budem mogla iznijeti svoju stranu priče, kada mi to bude dopušteno", poručila je nakon toga voditeljica na Instagramu, kao i da je ovo nešto najgore što je ikad proživjela.

"Ne znam gdje bih otišla, komu mogu vjerovati i tko sam ja uopće", zaključila je.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: AFP) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Celebrity Prepoznajete li u ovoj ženi jednu od najseksi zvijezda današnjice? Kad vidite o kome se radi, šokirat ćete se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene