Kakvo iznenađenje!

Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu

Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Getty Images) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden postali su roditelji djevojčice Raddix.

Holivudska glumica Cameron Diaz i njezin suprug i glazbenik Benji Madden objavili su sretnu vijest da su postali roditelji malene djevojčice kojoj su nadjenuli ime Raddix.

47-godišnja Cameron koja se za Benjija udala 2015. godine i kojoj je ovo prvo dijete, vijest o rođenju kćeri objavila je na svom profilu na Instagramu, nakon što su očito cijelu trudnoću odlučili održati u velikoj tajnosti i odlučili sve iznenaditi.

"Sretna nova godina od Maddena! Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novo desetljeće objavljujući vijest o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je zarobila naša srca i popunila našu obitelj. I dok smo presretni što možemo objaviti ovu vijest, također osjećamo snažan zaštitnički instinkt i želimo zaštiti našu malenu privatnost. Zato nećemo objavljivati fotografije niti dijeliti druge detalje, osim činjenice da je stvarno, ali stvarno slatka!! Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i novo desetljeće", napisala je u objavi Cameron.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Zasad nije poznato kada je Raddix točno došla na svijet, kao ni je li ju Cameron sama rodila ili možda surogat majka obzirom na njezinu dob.

Odluka o čuvanju privatnosti zapravo i nije toliko čudna obzirom na to da se Cameron povukla iz svijeta glume i živi daleko od svjetala holivudskih reflektora.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) +0 Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Celebrity Maleni trokutići bikinija jedva su obuzdali obline najneobičnije ljepotice svijeta od koje zastaje dah

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene