Jedna je Coco

Kad vidite njezine bujne obline i seksi fotke baš nikada ne biste pomislili da je mirna majka i supruga

Coco Austin (Foto: AFP) Coco Austin (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Coco Austin (Foto: AFP) Coco Austin (Foto: AFP) Coco Austin (Foto: Instagram) Coco Austin (Foto: Instagram) Coco T i kćerkica Chanel (Foto: Profimedia) - 6 Coco Austin (Foto: Instagram) Coco Austin (Foto: Instagram) Coco Austin (Foto: Instagram) +0 Coco Austin (Foto. Instagram) Galerija

Radi se o glumici i starleti Coco Austin koja je postala poznata vezom s reperom Ice T-om.

Poznajete ju kao Coco Austin, no njezino pravo ime je Nicole Natalie Austin Marrow.

Pogledaj i ovo showbuzz NAJSLAĐA GOŠĆA Ima samo četiri mjeseca, a već je gostovala kod Jimmyja Fallona!

Radi se o glumici i starleti koja je postala poznata vezom s reperom i glumcem Ice T-om, pravim imenom Tracy Marrow.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

Tako vjerojatno ne znate niti jedan film u kojem je glumila plavokosa, 1.57 metara visoka starleta, ali znate seksi spotove njezinog supruga u kojima je bila jedna od zvijezda, njihov reality show ili njezin Instagram profil koji je prepun golišavih fotografija.

Starletu su tako, osim braka s reperom, proslavile i bujne obline koje obožava isticati uskim i pomalo neukusnim kreacijama, ali i u bikiniju.

S golotinjom se nije smirila niti nakon rođenja kćerkice Chanel u studenom 2015. godine, koja je također zvijezda njezinog profila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

Podsjetimo, Coco i Ice-T upoznali su se na snimanju spota davne 2002. godine. "Prvo sam primijetio njezine zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njezina velika stražnjica", kroz smijeh je otkrio jednom prilikom reper koji joj je odmah prišao. "Počeli smo razgovarati i odmah sam shvatio da je jako draga", iskreno je priznao, a samo dva mjeseca kasnije par se vjenčao.

"Između nas je bila intenzivna fizička privlačnost, no tada sam već bio u fazi života kada sam se želio smiriti. Htio sam partnericu, a ne lijepu psihopatkinju", rekao je reper koji nikada nije skrivao ljubav prema bujnoj starleti. I njihov reality show "Ice Loves Coco" samo je još jednom dokazao koliko se par poštuje i voli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

"Svjestan sam predrasuda koje ljudi imaju prema Coco da je divlja i da se želi samo dobro zabavljati. No ona je dobra i iskrena žena i najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Znam i da možda misle kako ja u dvorištu palim mrtva tijela, dok je Coco striptizeta na rođendanskim zabavama, no mi smo obični par koji radi obične stvari kao i svi ostali parovi. To su mogli vidjeti u našem showu i mislim da su napokon shvatili da nismo ništa drugačiji od ostalih", zaključio je zaljubljeni reper o 21 godinu mlađoj supruzi i njihovom odnosu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

Coco će 17. ožujka navršiti okruglih 40, a tom prilikom prisjetili smo se ovog ljubavnog para koji s godinama postaje sve jači, ali i njezinih oblina koje možete vidjeti u našoj galeriji,

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti (FOTO: Getty) +3 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Getty Images) Celebrity Prvo je ustuknula, pa se prepustila: Par koji ne viđamo često iznenadio izljevima nježnosti nasred ulice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene