ljepotica u top formi

Za nju je vrijeme stalo: U 56. se skinula u domoljubni bikini i pohvalila utegnutim tijelom

Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) +0 Brooke Shields (Foto: AFP) Galerija

Brooke Shields najpoznatija je po svojoj ulozi u kultnom filmu "Plava laguna", a čini se da godine ne utječu puno na nju.

Zvijezda filma "Plava laguna" Brooke Shields prkosi starenju, a to dokazuju njezine najnovije fotografije. 

Pogledaj i ovo Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Nije joj to problem Do kraja se pred kamerama skida još od tinejdžerskih dana, a bez ijedne krpice osvanula je i u šestom desetljeću

Glumica i manekenka pozirala je u bikiniju u bazenu u svojoj vili u luksuznom ljetovalištu Hamptons u New York. Brooke je badić uskladila s američkim blagdanom, Danom nezavisnosti ili kako ga popularno nazivaju Čertvrti srpnja. 

Shields je u 56. godini života pokazala kako je njezino tijelo još u savršenoj formi. Dok je izlazila iz bazena, isticao se njezin istrenirani trbuh, a i utegnute noge na kojima nije bio vidljiv celulit, boljka koja muči mnoge žene. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WEARADAMNMASK ❤️😷

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Inače, Brooke je u vili uživala s mužem, scenaristom Chrisom Henchyjem (56) s kojim je u braku od 2001. S njima su bile i njihove kćeri Rowan (17) i Grier (14). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene