Bezvremenska ljepotica

Tko bi rekao da ova žena puni 52 godine? Prije skoro dva desetljeća krasila je naslovnicu Playboya, a i danas u bikiniju mami uzdahe!

Brooke Burke Brooke Burke Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Burke - 1 Brooke Burke - 2 Brooke Burke - 3 Brooke Burke - 4 Brooke Burke - 6 Brooke Burke - 4 Brooke Burke - 5 Brooke Burke - 1 Brooke Burke - 2 Brooke Burke - 3 +7 Brooke Burke - 5 Galerija

Brooke Burke slavi 52. rođendan, a na liniji u bikiniju pozavidjele bi joj i djevojke u dvadesetima.

Američka voditeljica, glumica i fitness zvijezda Brooke Burke jedna je od onih žena koje samo svojom pojavom izazivaju divljenje, ali i čuđenje.

Brooke 8. rujna slavi 52. rođendan, a na liniji bi joj pozavidjele bi joj i djevojke u dvadesetima.

I sama je svjesna svojeg dobrog izgleda i često na društvenim mrežama dijeli svoje golišave fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brooke Burke (@brookeburke)

Uzdahe je mamila i na počecima svoje karijere, pa je tako prije 19 godine krasila i naslovnicu Playboya.

Brooke je jednom prilikom za Daily Mail podijelila trik pomoću kojeg postiže besprijekorni izgled, a zapravo je poprilično jednostavan.

Ispostavilo se da si ljepotica nikad ne dopušta da bude željna hrane jer se oslanja na male, ali zdrave zalogaje kako se ne bi prepustila lošim izborima. Također drži sve svoje obroke unutar određenog vremenskog okvira.

"Nisam veliki ljubitelj grickalica, ali vrijeme provedeno u autu na putu do i iz škole ili na trening stvarno je vrijeme tijekom kojeg poželite nešto prigristi. Trudim se da budu zdrave pripremajući ih za sebe i djecu. Nema ništa gore nego biti gladan jer tada počinjemo donositi loše odluke", ispričala je majka četvero djece te dodala i kako pazi na to kakvu hranu kupuje.

Usto je i velika ljubiteljica fitnessa i najčešće radi brze, 10-minutne vježbe kod kuće, koje je popularizirala i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Burke (@brookeburke)

Što se tiče njezina privatnog života, Brooke je zaručena za agenta nekretninama Scotta Rigsbyja, a iza sebe ima dva braka. Prvi muž joj je bio kirurg Garth Fisher, s kojim je dobila kćeri Sierru i Neriah. Nakon njega je bila u braku sa zvijezdom "Spasilačke službe" Davidom Charvetom, s kojim ima sina Shaya i kćer Heaven.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti +25 Gerard Pique, Clara Chia Marti Celebrity Prve fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske: Clara pokazala stražnjicu u tangama, a pogledajte i kako su se proveli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene