šarolika ekipa

Što je to poznate Srbe okupilo na jednom mjestu? Pojavio se i Saša Matić, a i kontroverzna voditeljica s novim partnerom

Saša Matić - 2 Saša Matić - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika - 1 Sandra Afrika - 2 Aleksandra Mladenović - 1 Aleksandra Mladenović - 2 Ivana Nikolić - 1 Ivana Nikolić - 2 Ivana Nikolić - 3 Ivana Nikolić - 4 Sanja Vučić - 1 Sanja Vučić - 2 +16 Sanja Vučić - 3 Galerija

Brojni poznati Srbi okupili su se u ponedjeljak na rođendanu jedne emisije, a ovaj događaj nisu odbile propustiti ni bivše članice grupe ''Hurricane'' ni Saša Matić, evo tko je još bio.

Brojne poznate Srbe u ponedjeljak je na isto mjesto u Beogradu okupila emisija ''Ekskluzivno'' koja je slavila sedmi rođendan. U vili Andjeli, beogradskom event centru, skupile su se brojne zvijezde iz glazbenog i televizijskog svijeta, a njihov dolazak nije prošao neopaženo okupljenim fotografima.

Među onima koji su stigli, bili su tu Saša Matić, Desingerica, Sandra Afrika, Aleksandra Mladenović, Nucci, Katarina Živković, Angelina i Teodora Džehverović. Bivše članice grupe ''Hurricane'' koje su Srbiju predstavljale na Eurosongu 2021., Sanja Vučić i Ksenija Knežević, stigle su razdvojeno, dok je njihova treća partnerica Ivana Nikolić stigla u društvu djevojaka koje su ih naslijedile.

Pogledaji ovo Sanja Vučić - 4 Celebrity Popularna regionalna zvijezda pohvalila se novim imidžom, koji ju je drastično promijenio, sviđa li se vama?

Posebnu pozornost izazvala je kontroverzna voditeljica Jovana Jeremić koja je na proslavu stigla u društvu novog partnera, biznismena Dragana Stankovića, koji ima lanac pekara diljem Srbije. Vodeći se za ruke prošetali su do ulaza, a pred fotografima je pao i poljubac.

Pogledaji ovo Jovana Jeremić - 4 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica utegnula se u lateks za raskošnu proslavu rođendana, pažnju je plijenio crtež na licu, a torte s ovim detaljima još niste vidjeli

Kako su svi izgledali, pogledajte u našoj galeriji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Branko Dukić - 3 Branko Dukić - 2 Branko Dukić - 1 +23 Aleksandra Prijović Celebrity Zadarski gradonačelnik oglasio se nakon tvrdnji da je zabranio koncert Aleksandre Prijović: ''Osobno ne bih išao, ali...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds Taylor Swift i Blake Lively Blake Lively na Super Bowlu - 3 Blake Lively na Super Bowlu - 4 +23 Blake Lively na Super Bowlu - 2 Zanimljivosti Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene