Show za pamćenje

Okršaj ljepote: Domaće dame nisu htjele propustiti modni spektakl eNVy rooma!

Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Vjeko Franetovć i Nikica Ivančević (Matija Habljak/PIXSELL) Franka Batelić (Foto: Matija Habljak) +0 Franka Batelić, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Andrea Solomun i Judita Franković Brdar (Foto: Matija Habljak) Galerija

Na reviji eNVy rooma skupila se brojna društvena krema željna visoke mode.

Kad poznati modni dvojac eNVy room radi modnu reviju, unaprijed je jasno kako će se na njoj pojaviti sva društvena krema grada Zagreba.

Pogledaj i ovo Nina Badrić (Josip Regovic/PIXSELL) Našli se na istom mjestu Ivan Šarić otkrio nam je novo zanimanje, a Nina Badrić progovorila je o kritikama da se udebljala

A dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović sinoć su u centru Zagreba priredili još jedan show za pamćenje te pokazali bajkovite komade iz nove kolekcije koje ćemo narednih mjeseci zasigurno gledati na brojnim poznatim damama u raznim prilikama.

Vjeko Franetovć i Nikica Ivančević (Matija Habljak/PIXSELL) Vjeko Franetovć i Nikica Ivančević (Matija Habljak/PIXSELL)

U kolekciji, kao i uvijek, prevladaju haljine od čipke, svile i tila, a dečki nisu propustili niti priliku kako bi budućim mladenkama pokazali što će biti "IN" kada su u pitanju vjenčanice i nisu razočarali.

Reviju su nosile neke od najpoznatijih domaćih manekenki, a reviju su došle pogledati i brojne poznate dame, poput voditeljica Tatjane Jurić i Mije Kovačić, glumice Judite Franković te pjevačice Franke Batelić koje su i dugogodišnje ambasadorice brenda.

Franka Batelić (Foto: Matija Habljak) Franka Batelić (Foto: Matija Habljak) Foto: Matija Habljak

Bila je tu i splitska pjevačica Jelena Rozga koja je blistala u crvenom odijelu, dok su se glumice Kristina Krepela i Vanda Winter odlučile za crne haljine iz nove kolekcije koje se mogu nositi i po danu i po noći, samo se trebaju pametno kombinirati s obućom te jaknama ili kaputima.

No sve jučerašnje uzvanice iza sebe već imaju puno odrađenih modnih snimanja i evenata te su već postale prave maherice u kombiniranju komada koje bi baš svaka žena poželjela u svom ormaru.

Voditeljica Korana Gvozdić i zaručnica poznatog komičara Ivana Šarića također je blistala u dugoj, crnoj haljini, no standardno je privlačila pažnju i nestvarno lijepom kosom. Za crno se odlučila i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin koja i inače obožava zagasite boje koje tako dobro nosi.

Tko je još pomno pratio reviju, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene