Pomalo bizarna priča

Otac je posljednjih 12 godina odlučivao o svakom koraku posrnule pop-princeze, ona mu sada želi oduzeti tu moć

Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Lutfi (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Galerija

Britney Spears ne želi više da joj otac Jaime Spears kontrolira život i donosi sve odluke umjesto nje same.

Bivša pop-princeza i jedna od najuspješnijih pjevačica svih vremena, danas 38-godišnja Britney Spears odlučila je kako je vrijeme da ju vlastiti otac Jaime Spears konačno prestane kontrolirati i nadzirati svaki korak koji učini u životu.

Pogledaj i ovo showbuzz slučaj sablaznio svijet! Svjetska zvijezda preklinjala na sudu da je oslobode situacije u kojoj se osjeća kao rob, otkrila je šokantne detalje!

Posrnula pjevačica koja je daleko od najvećih dana slave i uspjeha, svom je odvjetniku dala uputu za predaju zahtjeva u kojem se snažno protivi da otac ima kontrolu nad upravljanjem njezinim imanjima i financijama, te želi da njezina menadžerica Jodi Montgomery preuzme tu ulogu.

"Nalazimo se u trenutka kada se nadzor mora izmijeniti, u skladu s promjenama u njezinom životu i njezinih želja", izjavio je njezin odvjetnik Samuel Ingham.

Jamie Spears imenovan je skrbnikom svoje kćeri 2008. godine nakon što je ona doživjela psihički slom u javnosti, a prošle se godine odrekao te uloge zbog zdravstvenih problema i nakon navodnog sukoba s 13-godišnjim Britneynim sinom Seanom Prestonom. Stoga je ona odlučila poduzeti sve kako bi ga spriječila da ponovno preuzme kontrolu nad njezinim životom.

Jaime posljednjih 12 godina ima moć odlučivanja s kim se Britney smije viđati, kamo će ići, što će kupiti i raditi pa su njezini obožavatelji čak pokrenuli pokreti #FreeBritney kojemu je cilj zalaganje za to da pjevačica sama donosi odluke o svom životu.

"Ti teoretičari zavjere nemaju pojma. Sud u Kaliforniji će odlučiti što je najbolje za moju kćer. Ja sudu moram prijaviti svaki dolar koji sam potrošio. Kako bih, pobogu, mogao ukrasti nešto? Ljudi nam prijete smrću. Ne želimo takve obožavatelje. Ja volim svoju kćer i svu svoju djecu", bio je izjavio Jamie u jednom od intervjua.

Navodno je jedna od glavnih motivacija promjena u njezinu životu želja da više ne nastupa i ne održava koncerte. Posljednji nastup održala je 2018. godine u sklopu turneje "Piece of Me". Od tada živi u svojoj luksuznoj rezidenciji sjeverno od Los Angelesa s dečkom Samom Asgharijem.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump (Foto: Getty) +0 Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Celebrity Melania posramila Trumpa pred svima i izazvala niz reakcija, nije joj se baš svidjela njegova namjera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene