ne posustaje u svojoj namjeri

Britney Spears se konačno odlučila zauzeti za sebe, fanovi će biti presretni zbog njenog najnovijeg poteza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odvjetnici Britney Spears predali su službeni zahtjev sudu u Los Angelesu u kojem traže da se njenog oca Jamieja zauvijek ukloni s funkcije njenog skrbnika.

Nakon što je šokantan dokumentarni film "Framing Britney Spears" ponovno pokrenuo raspravu o očevoj kontroli nad životom Britney Spears, pjevačica se odlučila na potez koji bi mogao razveseliti njene obožavatelje.

Pogledaj i ovo showbuzz slučaj sablaznio svijet! Svjetska zvijezda preklinjala na sudu da je oslobode situacije u kojoj se osjeća kao rob, otkrila je šokantne detalje!

Odvjetnici posrnule pop-princeze predali su službeni zahtjev sudu u Los Angelesu u kojem traže da se njenog oca zauvijek ukloni s funkcije njenog skrbnika i kontrolora njenih financija, piše Independent.

Jamie Spears imenovan je skrbnikom svoje kćeri 2008. godine nakon što je ona doživjela psihički slom u javnosti, a 2019. se privremeno odrekao te uloge zbog zdravstvenih problema i nakon navodnog sukoba s 14-godišnjim Britneynim sinom Seanom Prestonom te je na njegovo mjesto uskočila njena menadžerica Jodi Montgomery.

Britney i njen odvjetnički tim sada žele da Jodi ostane trajno na toj poziciji. U dokumentima kojih se dokopala i novinska agencija PA piše i kako će Spears zadržati pravo da, kada na to bude spremna, zatraži potpuno ukidanje skrbništva.

Dokumenti otkivaju i da Montgomery, kao njena skrbnica, pjevačici ima pravo ograničiti i zabraniti posjetioce, odabrati njene zaštitare i pomoćno osoblje te s liječnicima razgovarati u njenom zdravlju. Ipak, Britneyin otac i dalje sudjeluje upravljanju njenom financijama, iako su njeni odvjetnici već ranije tražili da mu se oduzme i to pravo. Procjenjuje se da imovina pjevačice iznosi 400 milijuna kuna.

"Shvaćam da svaka priča mora imati negativca, no ljudi su ovo sve pogrešno shvatili", poručio je Jamie putem odvjetnika prošlog mjeseca.

Odvjetnici pjevačice ranije su kazali i kako se Britney boji svojeg oca da se ne planira vratiti nastupima dok joj on kontrolira život.

Sve to je zabrinulo njene mnogobrojne obožavatelje koji su, u žaru i svih drugih saznanja koje je otkrio spomenuti dokumentarac, na društvenim mrežama pokrenuli pokret pod heštegom #FreeBritney (oslobodite Britney). Oni žele ukazati na zavjeru protiv njihove omiljene pjevačice te vrše pritisak na sudove ne bi li razmotrili odluku o skrbništvu, koje, smatraju mnogi, više nije potrebno.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene