PR katastrofa

Britanci šokirani novim ispadom Meghan i Harryja: "Odjekuju bijesom i pakošću, bit će još gore!"

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Kraljica Elizabeta II. zabranila je Meghan i Harryju korištenje brenda Sussex Royal, a iz priopćenja para jasno je kako im takva odluka nije baš najbolje sjela.

Meghan Markle i princ Harry oglasili su se priopćenjem na svojoj službenoj stranici.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Povod, pogađate, kraljičina zabrana da par koristi brend Sussex Royal koji ih je koštao desetke tisuća funti, uključujući web stranicu i vrlo popularan Instagram.

Iako se Meghan hvalisala prijateljima kako ne postoji nikakava zakonska prepreka za to, kraljica je rekla i učinila svoje. Tako će par ipak trebati odustati od odabranog naziva od proljeća nakon što su odlučili odstupiti sa svojih kraljevskih dužnosti. Iako je bivša glumica naglasila kako joj je dosta drami i glasina, priopćenje koje je izdala sa suprugom šokiralo je Britance.

Naime, britanska javnost smatra kako je ono na dijelovima imalo vrlo neprijateljski ton, a odmah na početku Sussex duo napisao je da kraljica ne posjeduje riječ "kraljevski" u cijelom svijetu te su se požalili i kako ih palača tretira drugačije od ostalih članova obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Iako ne postoji jurisdikcija monarhije ili kabineta oko upotrebe riječi 'kraljevski' s druge strane oceana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne namjeravaju koristiti 'Sussex Royal' ni bilo koji oblik riječi 'kraljevski' na bilo kojem teritoriju (bilo u Ujedinjenom kraljevstvu ili izvan njega) nakon tranzicije u proljeće 2020."

"Iako postoje presedani u kojima su drugi članovi kraljevske obitelji s titulama tražili poslove izvan kraljevske obitelji, za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa uspostavljen je period revizije od 12 mjeseci", stoji nadalje u priopćenju. Istaknuta je i činjenica kako je Harry i dalje šesti u redu za prijestolje te kako će zadržati svoje vojne činove. Uz to, par je zahtijevao i učinkovitu zaštitu za sebe i sina Archieja.

"Meghanini komentari o kraljičinoj odluci odjekuju bijesom i pakošću. Bojim se da će postati samo još gore", rekao je biograf princa Charlesa Tom Bower nakon što je izdano priopćenje.

I drugi smatraju kako ono nije bilo potrebno te kako je ono samo još jedan PR užas u režiji ionako omraženog para.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +3 Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Ponizio ju je milijun puta prevarama s drugim ženama, no posljednjih dana glumi uzornog supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene