zadnji krik mode?

Borna Kotromanić ugledala se na suprugu kontroverznog repera? Pogledajte nesvakidašnji dodatak s kojim je ukrala pažnju na eventu!

Borna Kotromanić Borna Kotromanić Luka Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 11 Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 In Magazin: Borna Kotromanić - 7 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 4 +19 Borna Kotromanić - 1 Galerija

Borna Koromanić je na jednom događaju u Zagrebu pozirala s plišanim medvjedićem u ruci.

Ovih dana supruga repera Kanyea Westa, Bianca Censori, opet plijeni pažnju javnosti svojim bizarnim modnim izdanjima, a dodatak koji sada pokušava isfurati su plišane igračke.

Čini se da se na nju ugledala i Borna Kotromanić, koja je na jednom svečanom događaju u Zagrebu pozirala s plišanim medvjedićem u ruci, no za razliku od Biance, njime nije pokrila svoje razgolićeno tijelo i bila je potpuno odjevena.

Ono čime je također podsjetila na suprugu kontroverznog repera su tajice, iz kojih se Bianca ne skida, a Borna ih je kombinirala s upečatljivom srebrnom bluzom.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Borna je i inače sklona odvažnim outfitima i gdje god se pojavi ukrade sve poglede.

Inače, Kotromanić je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Borna je u lipnju ove godine postala i baka. Naime, njezin sin Luka dobio je sina, kojem je također dao ima Luka.

"Pa, možda ja jesam malo ovako specifična baka, koja je još uvijek aktivna sa svojim životom. Ja smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece. Nažalost, moji roditelji nisu bili prisutni u mom životu i mene su odgajali djed i baka, ali mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja iskreno svim novim generacijama djece želim da imaju roditelje koji će se zaista njima baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis", rekla je za In Magazin.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama nakon razvoda od Rajića.

"Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja sam, evo, isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju", ispričala je ranije Borna.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene