Zabrinula fotkom

Naša bivša misica uoči svadbe završila u bolnici: ''Ovaj dan trajao je 48 sati...''

Ivana Paris - 2 Ivana Paris - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris - 1 Ivana Paris Ivana Paris - 7 Ivana Paris - 5 Ivana Paris - 6 Ivana Paris - 1 Ivana Paris Ivana Paris Ivana Paris Ivana Paris - 3 +13 Ivana Paris - 4 Galerija

Naša bivša misica Ivana Paris zabrinula je pratitelje posljednjom objavom na Instagramu, otkrila je što joj se dogodilo.

Ivana Paris naša je bivša misica koja se još prije dugo vremena povukla iz javnosti, no neki vjerni fanovi i dalje ju prate.

Na svom Instagramu sad je objavila zabrinjavajuću fotografiju svoje ruke s bolničkom iglom u ruci i opis: ''I došla Ivana konačno kući... Ovaj dan trajao je 48 sati..''.

Mnogi su se zabrinuli, a za Slobodnu Dalmaciju otkrila je što joj se dogodilo.

Prije tri tjedna puknuo joj je bubnjić nakon čega je dobila upalu srednjeg uha.

''Završila sam na antibioticima. Jučer sam otišla na kontrolni pregled u bolnicu gdje su vidjeli da imam oštećenje sluha lijevog uha. Poslali su me na hitnu neurologu i infektologu. Do ponoći sam bila na hitnoj na kojoj sam dobila novu dozu antibiotika'', rekla je Ivana Slobodnoj.

Paris krajem ljeta planira svadbu sa svojim partnerom, no planovi za vjenčanje sad su im u drugom planu. Kako je otkrila, njen partner slomio je nogu i završio u gipsu.

''Sad smo dva invalida. Jedan ne čuje, drugi ne hoda'', našalila se Ivana.

Nekadašnja Miss Universe Ivana Paris i njen partner čije ime nije otkrila javnosti znaju se godinama, a ljubav je planula početkom godine. Upoznali su se dok je radila kao marketing menadžerica u jednom zagrebačkom lounge baru. Njen sadašnji partner javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Danas žive na relaciji Zagreb - Rijeka.

"Moj odabranik nije javna osoba pa ne mogu otkriti njegov identitet, ali ono što mogu reći je da sam presretna i da sam konačno našla onog pravog. Volim, živim i postojim za moje muškarce, Bogu hvala", otkrila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Pri tri godine Ivana se suočila s velikom obiteljskom tragedijom. Iznenada je preminula njena mlađa sestra nakon čega se povukla iz javnosti. U intervjuu koji je dala krajem prošle godine rekla je da joj je vjera puno pomogla da prebrodi najteže trenutke u životu.

Prije četiri godine razvela se od nekadašnjeg Mistera Hrvatske Dina Bubičića, uoči desete godišnjice braka. Par se upoznao u reality showu ''Farma'' 2009. Tijekom braka dobili su dvojicu sinova.

Razlog kraja braka bili su različiti pogledi na život, a Ivana je nedavno rekla kako danas imaju korektne odnose kad je u pitanju odgoj djece.

"Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu. Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide", rekla je tada Ivana za IN magazin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 +26 Baby Lasagna Celebrity Evo kako Baby Lasagna provodi svoje slobodno vrijeme kada nije zauzet nastupima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju MC Stojan i Zorana Mićanović - 8 MC Stojan i Zorana Mićanović - 7 MC Stojan i Zorana Mićanović - 6 MC Stojan i Zorana Mićanović - 5 +26 MC Stojan i Zorana Mićanović - 4 Celebrity Srpski folker već razmišlja o vjenčanju s 22 godine mlađom kolegicom: ''Bit će svadba za 2000 ljudi, svatko po 500 eura!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene