"Samo slabići odustaju"

Naša bivša misica požalila se na zdravstvene probleme s kojima se suočila: ''Pomolite se Bogu svako jutro, jer Vas je probudio...''

Ivana Paris - 2 Ivana Paris - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris - 4 Ivana Paris - 5 Ivana Paris - 6 Ivana Paris - 7 Ivana Paris - 3 Ivana Paris (Foto: IN Magazin) Ivana Paris - 1 Ivana Paris - 2 Ivana Paris - 3 Ivana Paris - 4 +20 Ivana Paris - 5 Galerija

Ivanu Paris šira javnost upoznala je u showu "Farma" u kojem se natjecala 2009. godine.

Bivšu misicu Ivanu Paris više ne viđamo u javnosti kao što je to bilo nekada, a sada je na svom Instagram profilu otkrila i u kakvim se zdravstvenim problemima nalazi.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira s dignutom majicom i otkrila da nosi holter.

"Nije problem imati problem... To se rješava... Nikada u životu nisam mislila da će mi dani između Božića i Nove godine prolaziti ovako... Zato svima svijet od srca... Pomolite se Bogu svako jutro, jer Vas je probudio.. Volite sve svoje bližnje i posjetite te ih. Možda za njih nema sutra. A znate šta je sutra? E to je jedan dan koji svi želimo doživjeti sa mamom tatom. Djecom... To je naše sutra... I nema predaje nikad.... To samo slabić odustaju...", napisala je u opisu.

Pratitelji su joj u komentarima poželjeli brz oporavak.

Ivana se osim kao misica proslavila i u showu "Farma" gdje se natjecala 2009. godine. Od tada se fizički dosta promijenila. Napravila je par korekcija - stavila ljuskice na zube, povećala usne hijaluronom, a sada nosi i dioptrijske naočale.

U spomenutom showu Ivana se zaljubila u bivšeg mistera Hrvatske Dinu Bubičića, s kojim se i bila vjenčala. Međutim, u lipnju 2020. godine objavili su vijest da se rastaju i da će njihovi sinovi Leonid i Noel živjeti s majkom.

Razvodu nije presudila treća osoba, već sve učestalija razilaženja u razmišljanjima i u svakodnevnim životnim situacijama. Iako su nekoliko puta pokušali pronaći kompromis, ponajviše zbog djece, u tome nisu uspjeli, pa je Ivana zatražila razvod još početkom 2019 godine.

"Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu. Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide", rekla je tada bivša Miss Universe za IN magazin.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica Boris Rogoznica sa sestrom Martinom i ocem Domagojem +20 Boris Rogoznica sa sestrom Martinom Celebrity Boris Rogoznica posjetio sestru koja u inozemstvu radi kao model i objavio zajedničke fotografije

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 5 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 4 +27 Andrej Plenković - 1 Celebrity Plenković strastveno navijao za Barakude, a njegove urnebesne reakcije na promašaje zabilježili su fotografi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene