više je ne viđamo često

Iza naše glumice je iznimno težak period, no uspjela je smoći snage da nastavi dalje sa životom!

Barbara Nola Barbara Nola Darko Tomas/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Nola Barbara Nola, Ecija Ojdanić Barbara Nola - 1 Barbara Nola - 1 Barbara Nola - 1 In Magazin: Barbara Nola In Magazin: Barbara i Lukas Nola - 1 In Magazin: Barbara i Lukas Nola - 2 Barbara i Jakov Nola Barbara Nola +19 Barbara Nola Galerija

Barbara Nola nije popustila slavljeničku modnu reviju brenda ELFS u Zagrebu.

Glumca Barbara Nola (55) ne pojavljuje se često u javnosti nakon smrti njezina supruga i našeg poznatog redatelja Lukasa Nole, no nije popustila modnu reviju brenda ELFS u Zagrebu, kojom su obilježili 20 godina postojanja.

Barbara se dotjerala u skladu s prigodom, a nosila je haljinu bez naramenica s uzorkom cvijeća, u kojoj je izgledala kao holivudska diva. Pozirajući fotografima, razvukla je i široki osmijeh, kojim je potvrdila da je smogla snage nastaviti dalje sa životom nakon teškog gubitka.

Pogledaji ovo Barbara Nola Celebrity Naša glumica nakon teškog razdoblja imala je razlog za široki osmijeh, a sve u spomen pokojnog supruga kojeg je prerano izgubila!

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Lukas Nola preminuo je u listopadu 2022. nakon teške bolesti, u dobi od 58 godina. Osim supruge Barbare, iza sebe je ostavio i njihovo dvoje djece, sina Jakova i kći Maru. Barbara i Lukas bili su u braku od 1994. godine.

Pogledaji ovo Barbara Nola Celebrity Barbari Noli u izlasku se pridružio sin, koji je slika i prilika pokojnog Lukasa, a za oboje je ovo bila posebno emotivna večer

"Ja sam jako ponosna, zapravo sretna da sam imala privilegiju živjet s jednim tako veličanstvenim umjetnikom jer sam se u njega zaljubila kad smo bili mladi, ne samo što je bio nevjerojatno zgodan, nego što je bio kreativan", rekla je Barbara za IN magazin nakon Lukasove smrti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene