''Slučajni'' favorit

Trenutačno je najpoželjnija i najpopularnija tjestenina u Hrvatskoj, a vjerojatno i u Europi: ''Mislio sam da će biti samo jedna od onih prijava koje pišeš...''

Baby Lasagna Baby Lasagna Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 In Magazin: Baby Lasagna - 2 In Magazin: Baby Lasagna - 3 In Magazin: Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 +12 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna gostovao je u emisiji bravo! radija pa otkrio detalje svoga nastupa na Dori, ali i neočekivane slave koja mu je stigla iako na natjecanju prvo nije ni trebao nastupiti.

Glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, trenutačno je najpoželjnija i najpopularnija tjestenina u Hrvatskoj, a vjerojatno i u Europi.

Od rezerve, odnosno prve zamjene, postao je favorit. Nakon što je obznanjeno da je Jelena Žnidarić Zsa Zsa odustala od nastupa na Dori, dobio je priliku široj javnosti predstaviti se s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim''. Zarazni zvuk preko noći je osvojio publiku, ali i ekipu najpoznatijeg eurovizijskog portala, Wiwibloggsa.

Slušateljima najslušanijeg radijskog showa Beautiful Day na bravo! radiju otkrio je da se smatra normalnim i običnim, kako se nosi sa slavom, koji su mu planovi za nastup na Dori, kao i da je nedavno naučio napraviti lazanje, ali da ga tata od milja zove - Baby Njoki.

Iako mu se život preko noći promijenio i unatoč pozornosti koju dobiva - on je ostao isti.

''Svjestan sam što to može napraviti čovjeku, pa se trudim biti svoj, kakav jesam, a kako je došlo do toga, mislim da je jedino pravilno da ostanem takav kakav jesam, sramežljiv ili kako god bi me netko kategorizirao. Da smo razgovarali o tome do prije dvije-tri godine, bio bih bahat, eee... U međuvremenu sam skužio da me neke druge stvari usrećuju, pa sada kada vidim na primjer da Instagram gori, mi nije ono - woow, koji sam ja car, nego kul. Nisam navikao da mi mama piše poruke 'Gnjave me i ganjaju kolegice s porukama', ali samo neka uživa'', rekao je.

A tko je zapravo Baby Lasagna?

''Moj projekt koji sam htio raditi kada ne radim za klijente, da ne pišem pjesme za nekoga po uputama, nego da radim isključivo što ja želim raditi i tamo to pišem. Što se tiče 'Rim Tim Tagi Dim', to nije trebala biti singlica i nije ni pisana za Doru. To je trebao biti album filler, ali je prijatelj rekao da se prijavim na Doru. Ja sam išao vidjeti je li preteška prijavnica jer ne volim tu birokraciju, ali bilo je lagano i prijavio sam se. On je još rekao da napišem na hrvatskom, ali sam bio prelijen i za to, jer, kao, zašto da pišem na hrvatskom kada nećemo upasti ni ovako ni onako... Mislio sam da će to biti još samo jedna od onih prijava koje pišeš, znaš ono... šalješ ovdje za posao, šalješ ondje i uvijek dobiješ ne. Više mi je iz navike sada slati stvari..."

Spletom neobičnih okolnosti od rezerve je postao favorit Dore.

''Nisam ni znao da sam zamjena jer ne jave ti ako si zamjena, ne dobiješ poziv. Ja sam vidio nečiju objavu na Twitteru i tako saznao. Onda je Zsa Zsa objavila da je izišla, kada se ona povukla, zvali su me i pitali jesam spreman? Nisam bio, ali sam rekao da jesam, normalno... I onda se sve dogodilo."

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Najveći favorit na Dori pomeo opaku konkurenciju na YouTubeu, s trona je uspio maknuti Aleksandru Prijović!

Zarazni zvuk preko noći je osvojio publiku, ali i ekipu najpoznatijeg eurovizijskog portala Wiwibloggs. Marko je slušateljima otkrio i što misli o konkurenciji.

''Nisam poslušao druge pjesme s Dore, možda jer se bojim da će pjesme biti predobre, pa da ću se zbedirati... Vidio sam samo neke isječke pjesama.’"

Iako mu ovo neće biti prvi nastup na Dori, priznaje da ima tremu.
Kao da nisam bio, samo još gore... To je bilo 2019. Nisam ništa naučio tada, bio sam klinac i nastupio sam s metal bendom i mislio što će nama Dora. Stalno sam njurgao, nije mi se dalo, za razliku od ostatka ekipe kojoj je to bilo fora... Još tjedan dana intervjua i onda počinje izolacija. Trebam se pripremiti i treba mi vremena. Mogao bih od uzbuđenja pogriješiti, ali valjda nitko neće pratiti moj tekst."

Na Dori će nastupiti s gitarom u ruci, a pridružit će mu se i dio benda.

''Nastup će biti živahan, smještan, apsurdan, Monty Python u jednom trenutku, ali show. Obući će nas stilistica, ali to su sve mladi ljudi, isto kao i ja, koji su na početku svoje karijere, koji su profesionalni. Bitno mi je da taj moj tim bude tamo gdje sam i ja, ne želim uzimati neke velike zvijezde."

Slušatelji bravo! radija Marka su, s obzirom na njegovo umjetničko ime, pitali zove li svoga oca Ćaća Lasagna?

''Ne, ne, zovem ga tako, ali on me pitao: 'Što je ono tvoje nešto Baby Njoki...?' Da..."

Nadamo se kako će na njega uskoro biti ponosna i cijela Hrvatska. Mladom Istranu iz Umaga, publika predviđa visok plasman na Eurosongu, neki ga već prozivaju pobjednikom. Ne preostaje mu ništa drugo nego uzeti pobjedu na Dori.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 +23 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Celebrity Neočekivani obrat u slučaju Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović, priča je dobila novi nastavak!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll u bikiniju izišla na balkon pa pokazala zavidne rezultate vježbanja, a pratiteljima je postavila jedno zanimljivo pitanje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene