Romantični odmor

Nakon prekida dugogodišnje veze brzo pronašao novu ljubav, ne odvaja se od 10 godina mlađe, poznate ljepotice

Kaia Gerber Kaia Gerber Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Butler i Kaia Gerber - 1 Austin Butler i Kaia Gerber - 2 Austin Butler i Kaia Gerber - 3 Austin Butler i Kaia Gerber - 4 Austin Butler kao Elvis Presley - 4 Austin Butler kao Elvis Presley - 3 Austin Butler Kaia Gerber i Austin Butler - 1 Kaia Gerber i Austin Butler - 2 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 2 +10 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 3 Galerija

Austin Butler i Kaia Gerber snimljeni su na romantičnom odmoru u Meksiku na koji su se otputili nakon dodjele Oscara i njegove zaposlene sezone.

Jedan od trenutačno najpopularnijih glumaca i zvijezda filma "Elvis" Austin Butler možda nije osvojio Oscara za ulogu legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja, ali čini se da mu ovih dana nije loše i da mu to nije teško palo.n 

Pogledaj i ovo Austin Butler kao Elvis Presley Podijelit će publiku, ali... Potpuno glumačko otkriće i jedan od rijetkih filmova koje ćete pogledati, a koji će vas doista inspirirati

31-godišnji Austin nakon svega je odlučio dobro odmoriti pa je snimljen na romantičnom izletu u Los Cabosu u Meksiku, sa svojom djevojkom, manekenkom Kaiom Gerber.

Iza njega je naporna i zaposlena sezona koja je zaokružena dodjelom Oscara na kojem mu je izmakla nagrada za najboljeg muškog glumca u filmu "Elvis", a koja je pripala njegovom kolegi Brendanu Fraseru za ulogu u filmu "The Whale", nakon koje je itekako zaslužio odmor.

Paparazzi su ga snimili s 21-godišnjom Kaiom dok su se opuštali i sunčali pokraj bazena, a ona je dodatnu pažnju plijenila svojim minijaturnim bikinijem.

O njihovoj se ljubavi počelo pričati nakon što su prvi puz viđeni zajedno u prosincu 2021. u Los Angelesu na satu joge, a onda su se počeli pojavljivati na brojnim događanjima poput Met Gale, premijere "Elvisa" u Cannesu i Vanity Fair Oscars zabave ranije ovog mjeseca.

Lijepa Kaia, inače kći slavne manekenka Cindy Crawford i Randea Gerbera, u prošlosti je ljubila glumca Jacoba Elordija i komičara Petea Davidsona, dok je on bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom Vanessom Hudgens i to od 2011. do 2020. Nakon toga povezivali su ga s glumicama Olivijom DeJonge i Lily-Rose Depp, no čini se da je pravu sreću pronašao s Kaiom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 1 +26 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić u haljini s dekolteom do pupka pokorila i New York, gdje je predstavila novi, veliki projekt

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene