Nije dobro

Otkriveni novi detalji o stanju slavne glumice nakon strašne nesreće: "Ona je ekstremno kritično"

Anne Heche Anne Heche Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche - 3 Anne Heche - 5 Anne Heche - 5 Anne Heche - 4 Anne Heche - 3 Anne Heche - 2 Anne Heche - 1 Anne Heche - 6 Anne Heche - 5 Anne Heche - 4 +18 Anne Heche - 3 Galerija

Anne Heche u komi je četiri dana nakon teške automobilske nesreće i njezino je stanje kritično.

Holivudska glumica Anne Heche u bolnici je u komi i priključena na aparat za disanje, četiri dana nakon što je pretrpjela teške ozljede u prometnoj nesreći u Los Angelesu, potvrdio je glumičin glasnogovornik.

Pogledaj i ovo Anne Heche - 2 Velika tuga Preminula Anne Heche, na životu je održavali samo aparati, a tužnu je vijest potvrdila bliska prijateljica

53-godišnja Anne hospitalizirana je nakon nesreće u četvrti Westside u Los Angelesu, kad je auto koji je vozila nekontrolirano ubrzao, udario u kuću i zapalio se, rekla je policija. Nitko u kući nije bio ozlijeđen, ali vatra ju je zahvatila, a požar je gasilo desetak vatrogasaca.

Glasnogovornik policije Los Angelesa rekao je u ponedjeljak da se uzrok i okolnosti nesreće istražuju.

"U ovom trenutku, ona je u ekstremno kritičnom stanju", rekao je, dodajući da Heche "ima tešku ozljedu pluća zbog koje je na mehaničkoj ventilaciji i opekline koje zahtijevaju kiruršku intervenciju".

Los Angeles Times citirao je vlasnika salona Venice Beach Richarda Glassa, koji je ispričao kako je Heche posjetila njegovu trgovinu i kupila crvenu periku neposredno prije nesreće, opisujući je kao "slatku djevojčicu".

Heche je postala poznata po svojoj glumi nagrađenoj Emmyjem u televizijskoj drami "Another World". Glumila je u mnogim drugim filmskim ulogama uključujući HBO-ovu seriju "Hung" i filmove "Wag the Dog" i "Cedar Rapids".

Dospjela je na naslovnice tabloida kasnih 1990-ih zbog veze s komičarkom Ellen DeGeneres, otprilike u vrijeme kada je DeGeneres objelodanila da voli žene. Nakon razlaza, Heche se udala za snimatelja Colemana Laffoona, no kasnije su se razveli. Nekoliko godina nakon toga bila je u vezi s glumcem Jamesom Tupperom, kolegom iz televizijske serije "Men in Trees".

(Hina) 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 3 Ana Gruica - 4 +21 Ana Gruica - 5 Celebrity Zanosna splitska glumica odvažila se na seksi badić koji prekriva samo najpotrebnije: "Ideš!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +3 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Misterij koji je do kraja života progonio Oliviju Newton-John: Otišla je a nije saznala što se dogodilo čovjeku kojeg je voljela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene