neugodno iskustvo

Anđa Marić otkrila što joj je pisao jedan perverznjak: "Iskusila sam duboko gađenje i stravu"

Anđa Marić Anđa Marić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić - 1 Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 1 +16 Anđa Marić - 2 Galerija

Anđa Marić progovorila je o strahu pa se prisjetila pisma koje joj je poslao jedan muškarac kojeg je nazvala perverznjakom.

Manekenka, pjevačica i spisateljica Anđa Marić (46) na društvenim mrežama često iznosi svoja razmišljanja, a sada je progovorila o strahu.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

"Otkad sam najavila svoju radionicu o Strahu, počela sam razmišljati o tome kako se zapravo usuđujem objavljivati toliko puno na društvenim mrežama. Shvatila sam da se iza tog straha krije i neugoda i sram, koji su zapravo strah od odbacivanja. Čudno je to kako strah povlači za sobom i sram, koji se opet veže za strah od odbacivanja od plemena. A onda sam se sjetila da su samo prije tristotinjak godina spalili posljednje vještice na ovom podneblju, ponekad samo zato što su bile lijepe i zavodljive. Muškarci bi ih poželjeli, a žene bi ih htjele spriječiti da im se njihovi muškarci dive. Podsjeća li vas to na ono klečanje muškaraca koji mole za žensku čednost?" započela je Anđa, pa se prisjetila jedne neugodne situacije.

"Nažalost, dobila sam i ja pismo od jednog perverznjaka koji me je htio obavijestiti o tome kako muškarci mole za moje ćudoređe. Iskusila sam duboko gađenje i stravu, ali istovremeno sam zahvalna što živimo u 21. stoljeću i što me ispred kuće neće dočekati bezuba rulja sa bakljama i vilama koja će me otpratiti direktno na lomaču zbog uznemiravanja nečijih snova", zaključila je je pa je pozvala pratitelje na svoju radionicu o strahu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Anđa svoje pratitelje na društvenim mrežama redovito obavještava i o napretku u svojoj borbi s multiplom sklerozom koja joj je dijagnosticirana prije nekoliko godina.

Zbog bolesti jedno vrijeme nije mogla niti govoriti, a liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu, a Anđa iz dana u dan dokazuje da je veliki borac.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 5 +25 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Celebrity Naša bivša misica vjerno bodri sina hajdukovca i prava je atrakcija na svim njegovim utakmicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene