Kakva žena!

Zavodljivo izvijanje zvijezde "Kumova" bilo je prava poslastica za oči, a okupljenima je dala još i više povoda za uživanje!

Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Sasa Buric/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 8 Ana Uršula Najev +11 Ana Uršula Najev - 1 Galerija

Ana Uršula Najev nastupila je na Split Jazz and Funk Festivalu u seksi crvenoj haljini.

Zvijezda serije "Kumovi", glumica Ana Uršula Najev, također je i talentirana glazbenica, a svoje vokalne sposobnosti za vikend je pokazala na Split Jazz and Funk Festivalu na Prokurativama, koji je održan u sklopu Splitskog Festivala 2023.

Ana je nastupila u seksi crvenoj haljini, u kojoj se zavodljivo izvijala na pozornici, pa je njezin nastup bio poslastica i za uši i za oči.

Ana će se na istu pozornicu vratiti i na večeri Retrospektive, koja će otvoriti drugi tjedan ovogodišnjeg Splitskog festivala, a tada će publika na Prokurativama imati priliku čuti njezinu izvedbu pjesama "Ča će mi Copacabana" i "Nima Splita do Splita".

Gledatelji "Kumova" imali su priliku i u seriji svjedočiti njezinu glazbenom talentu, kada je svojom izvedbom pjesme "Žute dunje" uspjela i rasplakati kolegu Momčila Otaševića.

"To je pjesma nabijena tolikim emotivnim nabojem da svaki put kad je čujem, suze same krenu. Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol", izjavio je tada Momčilo, koji je iskreno plakao tijekom svih snimljenih repeticija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić +25 Ecija Ojdanić - 1 Celebrity Zbog ove haljine teško je našu divnu glumicu gledati u oči, a nemoguće je reći i da slavi 50. rođendan i ovako izgleda!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 2 +19 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 4 Celebrity Kad vidite kakav je dekolte servirala Jolina supruga, bit će vam jasno zašto je bilo jako teško skinuti pogled s nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene