Kakva bomba!

Slavna "Pipi" djevojka i u 56. godini izgleda jednako sjajno kao kada je snimila vruću reklamu

Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Facebook) Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Reklama za \ +0 Ana Sasso (Foto: Facebook) Galerija

Slavni model i "Pipi" djevojka Ana Sasso i s 56 godina izgleda senzacionalno.

Prije 37 godina Ana Sasso postala je Miss Jugoslavije, no mnogi ju pamte prvenstveno kao "Pipi" djevojku iz reklame za osvježavajući sok od naranče – kako izranja iz mora. 

Pogledaj i ovo Ana Sasso za nju je vrijeme stalo Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

Jedna od najljepšhih žena Jugoslavije slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti. Čak i nakon 4 desetljeća, Ana Sasso simbol je ženstvenosti i ljepote, a ni njezina linija nije se pokvarila. 

Lijepa Ana danas ima 56 godina, no za nju je to samo brojka jer ni po čemu drugome ne biste rekli da je u šestom desetljeću života. 

Kao dokaz svoje spektakularne linije Ana je objavila svoje fotografije na Instagramu koje pokazuju sve njezine čari čak i u zrelijoj dobi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😉😙

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)


Redovito objavljuje fotografije iz teretane na kojima se vide njezini utrenirani mišići i nevjerojatne pločice, a svim tim objavama Ana je dokazala da gotovo četiri desetljeća nakon izbora za najljepšu ženu u Jugoslaviji izgleda kao milijun dolara.

Ova morska sirena doista prkosi starenju na nevjerojatana način, pa i danas izgleda kao prava bomba. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) +7 Kelly Brook (Foto: Instagram) Celebrity Njezin se izgled s godinama transformirao: Od mršavice s početka karijere do žene koja se ne opterećuje kilogramima  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene