Wow!

Tijelo ove 38-godišnje ljepotice kao da je stvoreno za nošenje bikinija u kojima se najbolje osjeća

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) +1 Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Galerija

Alessandra Ambrosio i u mirovini nakon karijere modela mami uzdahe u bikiniju gdje god se pojavi.

U doba dok je bila jedna od Viktorijinih anđelica su joj plaćali da okolo šeće u minijaturnim bikinijima, a danas dok je u mirovini 38-godišnja Alessandra Ambrosio najbolje se osjeća upravo u odjeći za plažu.

Bivša brazilska manekenka obožava slobodno vrijeme provoditi na plaži gdje ju se može vrlo često vidjeti, a njezina seksepilna izdanja bilježe kamere paparazza koji ju i dan danas prate u stopu.

Tako su je na posljednjim snimljenim fotografijama uhvatili u Santa Monici u kratkim traper hlačama i gornjem dijelu bikinija koji je savršeno naglasio njezin dekolte. Ljepotica je uživala igrajući odbojku s prijateljima i pritom pokazala besprijekornu liniju.

U jednom od nedavnih intervjua izjavila je kako još uvijek vodi brigu o izgledu, unatoč tome što je u mirovini posljednje dvije godine, a naročito brine o njezi kože za koju joj je važno da bude uvijek hidratizirana i njegovana.

"Ja sam Brazilka i volim pokazivati svoju kožu i biti u bikinju. Bila sam anđelica Victoria's Secreta gotovo 20 godina i odradila sam 17 revija. Jedna od najvažnijih stvari u tome bila je briga o koži, da bude hidratizirana, sjajna i svjetlucava", objasnila je Alessandra.

Sudeći prema svemu te se rutine pridržavala i ona je itekako urodila plodom. Alessandra se, kao majka dvoje djece, 11-godišnje Anje Louise i 7-godišnjeg Noe, koje je dobila s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom, može pohvaliti da je zaista u životnoj formi.

Nakon prekida s Jamijem, Alessandra ljubi talijanskog modnog poduzetnika Nicolu Oddija s kojim je u vezi malo više od godinu dana i koji ju je uspio osvojiti u samo jednoj noći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +5 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene