Zgodna!

Slavna manekenka u ležernom izdanju pokazala je svoje raskošne atribute koje je jedva ugurala u sportski topić

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 6 Ivana Knoll i Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio - 9 Alessandra Ambrosio - 10 Alessandra Ambrosio - 11 Alessandra Ambrosio - 12 Alessandra Ambrosio - 5 +19 Alessandra Ambrosio - 6 Galerija

Alessandra Ambrosio uhvaćena je na povratku s treninga u sportskom izdanju koje je istaknulo njezinu manekensku liniju.

Manekenku Alessandru Ambrosio paparazzi su uhvatili u potpuno opuštenom izdanju dok je na putu s treninga hodala prema doma.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

Nosila je sivi sportski komplet koji se sastojao od sivih tajica visokog struka i topića u koji je jedva ugurala svoje bujne grudi. 

Cijelu kombinaciju ukrasila je bijelim tenisicama, torbom i sunčanim naočalama. Kosa joj je bila potpuno neuredna, no čini se kako to Alessandri uopće nije smetalo.

Popularna manekenka na svojoj figuri radi naporno i svakodnevno te nije ni čudo da zbog toga ima tako savršenu građu tijela. 

Na njezinom Instagram profilu prati je skoro 12 tisuća ljudi, a ona u zadnje vrijeme rado dijeli fotografije u badićima za koje dobiva pregršt komplimenata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Ambrosio se nedavno družila s našom najseksi Hrvaticom Ivanom Knoll u Crnoj Gori, nakon čega je otputovala u Beograd gdje je u jednom beogradskom klubu bila na rođendanskoj proslavi poznatog srpskog PR stručnjaka Milana Blagojevića.

Na toj proslavi bila je i regionalna pjevačica Seka Aleksić koja se također slikala sa svjetski poznatom manekenkom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Severina Milan Popović Milan Popović - 5 +0 Milan Popović - 1 Celebrity Nekad veliki rivali, sad prijatelji: Milan Popović bio na rođendanu Igora Kojića, evo što mu je poklonio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene