Nije ovo htio propustiti

Alen Islamović na koncert stigao u invalidskim kolicima, objasnio je što se dogodilo i umirio fanove!

Alen Islamović Alen Islamović Jakov Prkic / CROPIX 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović Alen Islamović sa suprugom - 2 Alen Islamović sa suprugom - 3 Alen Islamović - 8 Alen Islamović - 7 Alen Islamović - 6 Alen Islamović - 4 Alen Islamović - 3 Alen Islamović - 2 Alen Islamović - 1 +10 Alen Islamović Galerija

Alen Islamović stigao je na koncert Bijelog dugmeta u Sarajevu u invalidskim kolicima, fanovima je objasnio što mu se dogodilo.

Bijelo dugme trenutačno je na turneji kojom će proslaviti 50 godina, a slavlje je krenulo 11. svibnja u Sarajevu, gdje je sve i počelo 1974. kada je Goran Bregović oformio legendarni bend.

Prije nekoliko dana nastupali su na Arsenalu Festu u Kragujevcu, a pjevač Alen Islamović pridružio im se u invalidskim kolicima pa zadobio veliku pozornost javnosti.

Alen se vratio s operacije, a pojasnio je i što mu se dogodilo.

''S potrganom Ahilovom tetivom i izvršenom operacijom prije četiri dana koja je obavljena u Somboru, stigao sam na koncert u Kragujevac 28. lipnja 2024. na proslavu 50 godina Dugmeta jer nisam htio propustiti tu prekrasnu večer. Kragujevac, hvala, bili ste fantastični'', napisao je pjevač u opisu svoje objave na Facebook profilu.

Inače, Islamović posljednjih dvadesetak godina ima samostalnu karijeru, ali svoj bend koji ga je proslavio ne zaboravlja.

Pogledaji ovo Alen Islamović - 5 Celebrity Tko je supruga Alena Islamovića? Upoznali su se kad je imala 16 godina: "Plivali smo kroz bure i trudili se da opstanemo..."

Pogledaji ovo Alen Islamović Nekad i sad Alen Islamović pokazao kako je izgledao prije 40 godina i raspametio obožavateljice: "Ni Depp ti nije ravan!"

Pogledaji ovo Alen Islamović Zanimljivosti Svi ga znamo kao Alena Islamovića, no to nije njegovo pravo ime, a poznato je i zašto ga je promijenio: "Nema ništa čudno u tome"

Pogledaji ovo Alen Islamović (Facebook) Celebrity Alen Islamović objasnio zašto se supruga u koju je zaljubljen od 16. godine ne voli pojavljivati u javnosti: ''To je bila njezina odluka...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson - 2 Kate Hudson - 3 Kate Hudson - 4 Kate Hudson - 1 +21 Kate Hudson - 5 Celebrity Nove fotke slavne glumice potaknule šuškanja o četvrtoj prinovi, svo troje djece ima s različitim partnerima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 6 Tatjana Jurić - 5 +25 Tatjana Jurić - 3 Celebrity Naša radijska voditeljica iznenadila je fotkom u badiću, za nju vrijeme doista kao da je stalo: ''Kakva ljepota!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene