Često joj se javi

Zgodna Albina podijelila je novu fotku u izazovnoj haljini, a u komentarima joj se brzo obratila i Doris Dragović

Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 7 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 3 +22 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić za svoje je društvene mreže pozirala u izazovnoj haljini s leopard uzorkom, a komentirati ju nije odoljela ni naša glazbena diva Doris Dragović.

Naša mlada pjevačica Albina Grčić svom izgledu posvećuje puno pažnje, a da se ne stidi pokazati brutalne trbušne mišiće na kojima je mukotrpno radila te figuru koju ima pokazala je i ovog puta.

U dugoj haljini s leopard uzorkom te dubokim dekolteom, Albina je pozirala na mračnom mjestu gledajući u daljinu, a da je doista lijepa pokazali su i brojni komentari ispod fotografije.

No, osim obožavatelja, javila joj se i naša glazbena diva Doris Dragović koja joj je u komentar zalijepila emotikon smeđeg srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Podsjetimo, Albina je Hrvatsku prije tri godine predstavljala na Euroviziji s pjesmom ''Tick-Tock'', a ujedno slovi i za jednu od najljepših domaćih pjevačica.

Dugi niz godina ljubila je nogometaša Ivana Ćalušića, no njihovoj je romansi došao kraj, a koji je točan razlog, pjevačica još nije otkrila.

"Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", izjavila je Albina u intervjuu za Story.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Aleksandra Prijović posegnula je u svoj album pa pokazala kako je izgledala s 14 godina, o ovakvoj karijeri tad je samo sanjala!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput se ponovno javila iz vrućeg Miamija, a odmah je očito zašto bi mnogi bili na njezinu mjestu: ''Krevet za danas''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene