otišli na putovanje

Adriana Ćaleta-Car u haljini s prorezom na opasnom mjestu pokazala kako se provodi s mužem, koji ne ide na Svjetsko prvenstvo

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car +14 Adriana Ćaleta-Car Galerija

Adriana Ćaleta-Car na Instagramu se javila iz Izraela, kamo je otputovala s mužem Dujom, a pozirala je u seksi izdanju za večernji izlazak.

Dok se naša nogometna reprezentacija priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, Duje Ćaleta-Car, koji se nije našao na popisu igrača, sa suprugom Adrianom otputovao je u Izrael.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Adriana je na svojem profilu na Instagramu otkrila je da su posjetili Jeruzalem i Tel Aviv, a osim razgledavanja znamenitosti uživaju i u izraelskoj gastronomskoj ponudi.

Supruga nogometaša tako se pohvalila da su večerali u jednom luksuznom restoranu, a za tu je prigodu obukla haljinu s opasnim prorezom koji seže iznad bokova, a ima i duboki izrez na dekolteu.

Zgodna Adriana pobrala je brojne komplimente od svojih pratitelja, a u pričama je objavila još nekoliko fotki u istom izdanju, na kojima izmjenjuje zavodljive poze.

Prije Izraela Duje i Adriana posjetili su i njezin rodni Dubrovnik, a par inače odnedavno živi u Velikoj Britaniji jer Duje igra za klub Southampton. Prije toga su pet godina živjeli u Francuskoj, gdje je igrao za Marseille.

Duje i Adriana zajedno imaju sinčića Maura, kojeg su dobili u kolovozu prošle godine, a tri mjeseca prije njegova rođenja vjenčali su se kod matičara. Točno godinu dana nakon civilnog vjenčanja izmijenili su i bračne zavjete u crkvi u Dubrovniku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 7 +7 Lana Klingor Mihić - 5 Celebrity Lanu Klingor Mihić visoke cijene izbacile iz takta: "Ljudi, saberite se, ja sam kuću izgradila za te pare!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene