Top sređena!

Adriana Ćaleta-Car u suknji s opakim prorezom istaknula isklesano tijelo, a zbog ove kombinacije svi se dive njenoj ljepoti!

Adriana Ćaleta Car Adriana Ćaleta Car Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 8 +21 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Galerija

Adriana Ćaleta-Car pozirala je u vinogradu s bijelo-zelenim kompletićem u kojem je istaknula svoju bombastičnu građu tijela.

Prekrasna Adriana Ćaleta-Car ponovno je dokazala titulu modne ikone. Ovog puta pozirala je u vinogradu noseći atraktivnu kombinaciju zbog koje je dobila mnoštvo komplimenata od svojih pratitelja. 

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Riječ je o topu i suknji u bijelo-zelenoj nijansi čiji joj je gornji dio otkrio njen ravan trbuh, a opasan prorez na suknji istaknuo je njezine duge i zgodne noge.

"Provansa" napisala je u opisu dodajući emotikon čašice vina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Ajme divota", "Top kompletić", "Prekrasna", "Ma divna", "Bože koliko si lijepa", samo su neki od pozitivnih komentara koje su joj upućivali njezini vjerni fanovi. 

Adriana na svom Instagram profilu često dijeli fotke u kombinacijama po kojima se vidi da je strastvena zaljubljenica u modu i da prati apsolutno svaki novi trend. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Na Instagram profilu prati je gotovo 100 tisuća ljudi. 

Adriana i suprug donedavno su boravili na odmoru u Hrvatskoj, a sada su se opet vratili kući sa sinčićem Maurom.

Duje i Adriana inače žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. Sinčića Maura dobili su u krajem kolovoza prošle godine.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer Lucija Lugomer +14 Lucija Lugomer Celebrity Naša plus-size manekenka pohvalila se zanosnim oblinama u plićaku, neki su izrazili želju za jednom njenom osobinom!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 4 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 5 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 4 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 2 +28 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 1 Celebrity Jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta ponovno je slobodan: Propao mu brak s pjevačicom, a sad je napustio i drugu djevojku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene