"Moram biti transparentna"

Taylor Swift podržala Kamalu Harris nakon debate s Trumpom, objavu joj je lajkala i Seve

Taylor Swift Afp 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pop-megazvijezda Taylor Swift podržala je demokratsku potpredsjednicu Kamalu Harris kasno u utorak nakon predsjedničke televizijske debate između Harris i republikanskog bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

Taylor Swift na Instagramu je objavila kako će glasati za potpredsjednicu SAD-a Kamalu Harris na američkim izborima 5. studenoga, za koje ankete pokazuju da će biti vrlo neizvjesni.

Objava Taylor Swift uključila je sliku pjevačice s mačkom, a njezina je izjava potpisana kao "ljubiteljica mačaka bez djece", u očitoj aluziji na primjedbe koje je prethodno iznio Trumpov kandidat za potpredsjednika JD Vance. Vance je ranije u jednom intervjuu vodeće demokrate opisao kao "gomilu ljubiteljica mačaka bez djece".

"Glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024. Glasam za Kamalu Harris jer se ona bori za prava i stvari za koje vjerujem da trebaju ratnika da ih brani", napisala je Swift u svojoj objavi.

Kamala Harris ima veliku potporu u zabavnoj industriji. Podržali su je mnogi holivudski glumci, producenti i redatelji, rekavši da vide Harris, koja je rođena u Kaliforniji, kao svoga kandidata.

U kolovozu je Trump objavio lažnu sliku na društvenim mrežama na kojoj Swift traži od ljudi da glasaju za njega na izborima u studenom.

Swift je to spomenula u svojoj objavi kasno u utorak rekavši da je Trumpov potez doista dočarao njezine strahove oko umjetne inteligencije i opasnosti od širenja dezinformacija. Dodala je: "To me je dovelo do zaključka da moram biti vrlo transparentna kao glasač u pogledu svojih stvarnih planova za ove izbore."

Među poznatim osobama koje su lajkale objavu bila je i Severina.

Kandidat Kamale Harris za potpredsjednika Tim Walz bio je u eteru na MSNBC-u kada je najavljena podrška Taylor Swift. "Pokrenite stvari", rekao je Walz u apelu za Swiftiese na MSNBC-u kada su ga upitali o njezinoj podršci. "Nevjerojatno sam zahvalan", rekao je.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lidija Bačić u mini badiću pokazala je svu svoju raskoš, otkrila je i što je radila ovog ljeta: ''Bilo me je posvuda...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fatalna zaručnica milijardera čipkastom haljinom ništa nije ostavila mašti na volju, bujnim dekolteom zasjenila je sve oko sebe!

Povezana vijest inMagazin Kumovi donose hrpu iznenađenja i neočekivanih preokreta: Doznali smo nešto o neočekivanoj ljubavnoj priči!

Povezana vijest Celebrity Fanovi preslatkog princa Louisa jedva su dočekali opet ga vidjeti: ''Ovaj maleni moj je apsolutni favorit!''

Povezana vijest Zanimljivosti Fanovi kraljevske obitelji uočili su jednu promjenu na Kate Middleton: ''Oni žele da mi to vidimo!''

Povezana vijest Celebrity Našu glumicu razbjesnio početak školske godine, sve je oštro prokomentirala: ''Otkud im uopće pomisao?!''

Povezana vijest Nekad i sad Ova žena nekad je ostavljala bez daha ljepotom, a zbog hit-serije sad svi pričaju o njezinu potpuno drukčijem licu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS