kao druga osoba!

Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

Kristina Mandarina - 2 Marko Todorov/Cropix 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Kristina Mandarina prije nekoliko godina privukla je veliku pažnju javnosti, a sada se šuška da se odselila daleko od Lijepe Naše te da je započela novi život u Dominikanskoj Republici.

Kristina Penava, domaćoj javnosti poznata i kao Kristina Mandarina, proslavila se prije nekoliko godina, kada su se u medijima pojavile njezine fotografije na kojima prodaje agrume na štandu pokraj ceste i otada plijeni veliku pozornost te je stekla vojsku obožavatelja.

Kristina danas ima 26 godina i od tih se vremena poprilično promijenila, čemu svjedoče i njezine fotografije s društvenih mreža, što može zahvaliti estetskim operacijama, o čemu je i sama progovorila.

Umjesto mandarina počela je prodavati intimne snimke na platformi za odrasle, no otada joj se u medijima i na društvenim mrežama gubi gotovo svaki trag. Kristina se povukla iz javnosti, otvorila profil na Instagramu pod drugim imenom te započela novi život u Dominikanskoj Republici, doznaje portal Scena.

Navedenu informaciju potvrdila im je i njezina dobra prijateljica, sudionica jednog reality showa, Ines Petrić.

"Kristina je u Dominikanskoj Republici, povukla se s hrvatske medijske scene i od medijske eksponacije na neko vrijeme. Uživa u privatnosti sa svojim prijateljima i svojom obitelji. U Dominikanskoj Republici je također upoznala divne ljude i prijatelje. Jednostavno, način života u Dominikanskoj Republici i u Hrvatskoj nije ni približno sličan. Kristina je jako zahvalna što ima priliku živjeti tamo jer je kultura, način života te općenito pogled na svijet jako pozitivan, pun veselja i radosti. Glazba, ples, smijeh, neke tako jednostavne stvari, a zapravo toliko dragocjene i u Hrvatskoj, nažalost, na neki način zaboravljene", rekla je Ines za Scenu.

Također, šuška se i da se Kristina ostvarila u ulozi majke. Naime, anonimni izvor otkrio im je da je Mandarina u tajnosti rodila dijete.

"Što se tiče trudnoće i udaje, ni ja ni Kristina nemamo komentar. Mogu samo reći da Kristina uživa u životu sa svojim najmilijima i da je sretna, što je najvažnije u životu", zaključila je Ines.

Najnovije fotografije Kristine Mandarine pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Iva Šarić posebnim povodom objavila zaljubljene fotografije sa suprugom Brunom Petkovićem: ''Dobrodošao u klub''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sergej Trifunović snimljen nakon izlaska iz pritvora, nije bio sretan kad je vidio kamere

Povezana vijest Celebrity Ova fotografija princa Harryja izazvala je nove probleme za kraljevsku obitelj, navodno je ovo prava istina o njoj!

Povezana vijest Celebrity Prije puta u drugu zemlju Maja Šuput pohvalila se važnim trenutkom u životu svog sina!

Povezana vijest Celebrity Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića poslije uhićenja u Hrvatskoj: ''Odveli su ga u nepoznatom smjeru...''

Povezana vijest Celebrity Prizori kojima se Salma Hayek oprostila od ljeta oduzimaju dah: ''Može poslužiti kao spomenik slobodi!''

Povezana vijest Zanimljivosti Njihova ljubavna priča kao da je radnja nekog filma, ali sve je ovo samo nevjerojatna stvarnost!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS