dosad ih skrivala

Kristina Mandarina podijelila ne baš tako lijepe posljedice jedne od operacija kojima je izmijenila svoj izgled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, prošle godine je u showu "Farma More i Maslina" otvoreno progovorila o svojim zahvatima, a jedan od njih je onaj za mačkaste oči koji je, kako se vidi na njenim fotografijama, pošao po zlu.

22-godišnja Kristina Penava požalila se svojim pratiteljima na neočekivane posljedice jedne od svojih operacija koje itekako utječu na njezin izgled. 

Pogledaj i ovo Kristina Penava i Prince Ima sve više pratitelja Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na Instagram storyju uz svoju fotografiju. 

Inače, najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj, koja je zbog toga dobila nadimak Kristina Mandarina, prošle godine je pri povratku u show "Farma More i Maslina" nosila flastere kod obrva te je tada rekla da je sama sebi privlačna i objasnila je što je od zahvata radila na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je.

Kristina je bila na estetskom zahvatu jer želi mačkaste oči. Sredinom listopada pokazala je kako izgleda bez šminke i tada su se isticali flasteri na njezinim obrvama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

"Bez šminke, bez filtera, bez fotošopa", napisala je Kristina uz svoju fotografiju na Instagram storyju.

Bivša natjecateljica, koja je poznata kao Kristina Mandarina zbog prodaje agruma na štandu u Zagrebu, tako je pokazala da nema problema sa svojim izgledom te da se ne srami zbog zahvata koje je imala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene