preslatko!

Najslađi navijači u Varšavi poslali su poruke Modriću i Gvardiolu, pogledajte što je osvanulo na transparentima!

Navijači na utakmici u Varšavi Damir Krajac/Cropix 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Na tribinama u Varšavi osvanule su preslatke poruke za naše nogometne igrače.

Nogometaši Hrvatske i Poljske igraju važnu utakmicu u Ligi nacija, a na tribinama u Varšavi okupili su se brojni navijači poljske i hrvatske nogometne reprezentacije.

Među njima su i oni najslađi - djeca koja su poslala poruke hrvatskim nogometašima. Jedan dječak poručio je Jošku Gvardiolu preko transparenta: "Molim te, daj mi svoj dres."

Osim Gvardiola, poruku je dobio i naš kapetan Luka Modrić.

"Luka Modrić, najbolji si, želim tvoj dres i autogram", pisalo je, a jedna malena navijačica na poljskom jeziku poručila je Modriću da ne želi kući bez njegovog dresa.

Sve novosti utakmice u Poljskoj pratite OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša kraljica diska uživa na egzotičnoj destinaciji s novopečenim suprugom, nove objavljene fotke pravi su raj za oči!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Zavirite u luksuznu vilu Nikole Jokića koju je u Americi skupo platio, a gradi i još jednu u svom rodnom kraju!

Usred šuškanja o bračnoj krizi Meghan Markle uzvratila udarac osvetničkom modom: "Pokazuje neovisnost i slobodu..."

Zvijezda najdugovječnije serije ponosno pokazuje svoje prirodno tijelo, ona je pravi dokaz da ima ljepote i u nesavršenosti!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 21. stoljeća izgleda neprepoznatljivo: Slavne obline prekrila je širokom odjećom pa izazvala pravu nevjericu

Povezana vijest Zanimljivosti Poznati hrvatski roker oženio se na jedinstvenoj lokaciji kraj Sinja, pogledajte kako je bilo na vjenčanju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS