"u našim ste mislima..."

Naš najpoznatiji travel bloger uputio je riječi podrške obiteljima onih koji su stradali u strašnim poplavama: "Iako će štete biti popravljene..."

Kristijan Iličić Screenshot 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kristijan Iličić na društvenim je mrežama pružio riječi podrške unesrećenim žrtvama u Bosni i Hercegovini

Među brojnim poznatim licima koji su izrazili suosjećanje za novonastalu tragičnu situaciju u Bosni i Hercegovini, na društvenim mrežama se na to osvrnuo i naš najpoznatiji travel-bloger Kristijan Iličić.

"Želim izraziti svoju duboku sućut obiteljima svih onih koji su stradali u strašnim poplavama koje su pogodile dijelove Bosne i Hercegovine. Teško je pratiti vijesti o razmjerima ove tragedije bez osjećaja tuge i zabrinutosti. Izražavam iskreno poštovanje prema spasilačkim službama koje ulažu ogroman trud kako bi pomogle pogođenima. Svima u susjednoj Bosni i Hercegovini, a posebno onima koji su izravno osjetili posljedice ove katastrofe, želim reći da ste u našim mislima. Iako će materijalne štete biti popravljene, izgubljene živote nitko ne može vratiti, što ovu tragediju čini još bolnijom", napisao je Iličić.

Inače, Kristijana Iličića danas je ugostio predsjednik RH Zoran Milanović. Više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, poplave biblijskih razmjera, kako ih neki nazivaju, pogodile su dijelove BiH. Ima poginulih, deseci ljudi su nestali u bujicama koje su nosile cijele kuće, ceste i izazivale odrone. Najviše su pogođene općine Jablanica i Kiseljak.

Brojne poznate osobe uputile su apel za pomoć u Bosni i Hercegovini, a više o tome pročitajte OVDJE.

Baby Lasagna zbog katastrofe u BiH otkazao je tamošnje koncerte te je odao počast žrtvama. Više o tome pročitajte OVDJE.

Srpski pjevač Saša Matić također je otkazao sve koncerte u Jablanici. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Velika obožavateljica istetovirala Houdekov portret na ruci: "Jacques me oduševljava kao muškarac..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Evo od kolike mirovine danas živi najpoznatija loto-djevojka bivše države: "Nemati nije strašno..."

Hana Hadžiavdagić ljutita nakon kataklizme u BiH: ''Jadni narod ostao je u mukama, a ja nisam mogla više pomoći''

Brojne slavne osobe na nogama zbog poplava u BiH, dijele apele za pomoć: ''Neću ovo zaboraviti dok sam živa''

Sjećate se voljenog Raymonda? Lani je imao velikih zdravstvenih problema, a 20 godina od uloge teško ga je prepoznati

Povezana vijest Celebrity Zdravko Čolić je uoči katastrofe u BiH učinio humano djelo, ovako je pružio pomoć svim unesrećenim žrtvama!

Povezana vijest inMagazin Glazbena diva Vanna na ruci ima specifičnu tetovažu, napokon nam je otkrila značenje, a iza nje se krija i mračna tajna!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS