različiti životi

Fotografije sina slavnog glumca zaprepastile su svijet: Dok njegova obitelj živi u luksuzu, on jedva preživljava

Jess Brolin Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jess Brolin mlađi je i problematični sin glumca Jamesa Brolina čije su se najnovije fotografije pojavile u stranim medijima.

Očekivano, Barbra Streisand i suprug James Brolin žive u otmjenoj vili u Malibuu koju je prošle godine jedan časopis nazvao idiličnom oazom okruženom s 3000 grmova ruža, piše Daily Mail.

No za Brolinova mlađeg i problematičnog sina Jessa trenutačni je dom motel na periferiji kalifornijskog grada Ojaija.

Jessa su paparazzi nedavno snimili, a vidljivo je da ima problem s viškom kilograma. Strani mediji pišu da teži čak oko 150 kila, a OVDJE možete pogledati sve njegove fotografije. 

Na internetu se mogu pronaći i fotografije skromnog motela u kojem trenutačno živi. 

Ovo je i bolja situacija od one kada je 2011. godine živio u kamionetu Toyota iz 1981. godine, nakon što mu je ponestalo novca iz zaklade koju je naslijedio od majke. Pošto se kamionet raspao, Jess je tri godine spavao na ulici, a hranu je tražio po kontejnerima.

Jane Age, prva od triju supruga njegova oca, tragično je poginula u prometnoj nesreći 1995. godine, deset godina nakon razvoda od glumačkog veterana.

U to vrijeme glasnogovornik Barbre Streisand izjavio je da je obitelj Jessu pokušala pomoći, ali da je on pomoć odbio.

''Jako ga volimo i želimo mu samo najbolje'', poručili su tada.

Jess nikada nije pokuša ponovno oživjeti svoju showbizz-karijeru koja je završila na dva filma. 

I dok njegova obitelj uživa u raskošnim imanjima, on je sušta suprotnost tome.

I brat Josh može se pohvaliti luksuznim domom vrijednim 7,1 milijun dolara u Montecitu, gdje žive princ Harry i Meghan Markle, kao i Oprah i Katy Perry. Josh posjeduje i dom u Atlanti vrijedan 3,2 milijuna dolara.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Nešto bizarnije već dugo nismo vidjeli, s tim se slažu i dežurni komentatori: ''Maknite taj čudno punjeni grudnjak...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

Povezana vijest Celebrity Pobjednica Plesa sa zvijezdama preslatkim videom na Instagramu objavila divnu vijest: ''I tako...''

Povezana vijest Celebrity Aniston dala uvid u svoju brutalnu rutinu treninga, sad je jasno kako ovako mladoliko izgleda u 56. godini!

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik učinio potez vrijedan divljenja: Spasio je život nesretnoj ženi, a kamere su sve snimile!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih potaknula niz komentara odlukom da se odrekne šminke na crvenom tepihu, želi istaknuti svoju prirodnu ljepotu

Povezana vijest Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

Povezana vijest Celebrity Severina i njezin sin družili su se s legendarnim sportašem, ona se fotkom pohvalila na Instagramu: ''Dobri duh otoka!''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS