Često nosi perike

Beyonce pokazala kako izgleda njena prirodna kosa, video koji je objavila u kratkom roku pregledan je više od dva milijuna puta!

Beyonce Beyonce/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Beyonce pokazala kako izgleda njena prirodna kosa i to u videu koji je objavila na svom Instagramu te otkrila kako vodi brigu o njoj.

Američka glazbena diva Beyonce na svom je profilu na Instagramu svojim obožavateljima odlučila pokazati kako zapravo izgleda njezina prirodna kosa te priznala kako često nosi perike.

"Stigma i zabluda je da ljudi koji nose perike nemaju zdravu i dugu kosu. To su s*anja. Volim sušiti kosu na srednjoj temperaturi, pokušavam je zaštiti što više od vrućine i koristim običnu četku za ravnanje kose. 25 godina održavam plavu boju na prirodnoj kosi i to je odigralo veliku ulogu u razvoju ovih proizvoda", pojasnila je Beyonce u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Isti je u manje od 24 sata pregledan više od dva milijuna puta, a dobila je i brojne komplimente svojih obožavatelja koje je iznenadila tim potezom.

Beyonce se nedavno našla u središtu pozornosti nakon što je priznala da se od malih nogu bori s psorijazom

"U salonu moje majke sam provela djetinjstvo. Otac mi je tu nanosio ulja na tjeme, kako bi mi tretirao psorijazu. I danas se svega toga dobro sjećam, te uspomene su mi svete", rekla je za Essence.

Povezana vijest Celebrity Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

To je bio prvi put da je pjevačica istaknula da ima spomenutu autoimunu bolest kože koja je prilično nepredvidiva; vremenom se povlači, vraća, ali nikad ne liječi kompletno.

Danas se psorijaza smatra sustavnom bolešću koja obuhvaća promjene na koži, moguću zahvaćenost zglobova te karakteristične pridružene bolesti.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Od psorijaze boluje oko 1-3 posto svjetske populacije, dok u Hrvatskoj od psorijaze boluje oko 1,7 posto stanovništva.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Bila je najljepša sportašica Europe, a otkad se naglo povukla iz javnosti ova Hrvatica prošla je kroz tešku borbu o kojoj je i javno progovorila

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS