''Moram razmišljati o...''

Fotkama bez trunke šminke manekenka pokazala kako zapravo izgleda, pokušala je stati na kraj glasinama o operacijama!

Adriana Lima Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Adriana Lima pojavila se na naslovnicama španjolskog Voguea bez trunke šminke. Osvrnula se i na komentare o svojem licu koje ne izgleda kao prije.

Jedna od najslavnijih manekenki u povijesti Adriana Lima pojavila se na naslovnicama španjolskog Voguea. Nakon brojnih nagađanja o tome što si je nekadašnja ljepotica napravila s licem, sada je pozirala bez trunke šminke.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Brazilska manekenka u intervjuu je otkrila da se trenutačno voli vidjeti bez šminke.

''Znam kamo želim ići i gdje želim biti. Ključno je osjećati se ugodno sam sa sobom, ali taj se osjećaj mijenja svakim danom. Pokušavam predstavljati svoju najbolju verziju, ali sada, s 43 godine, moram raditi tri puta više nego prije. Siguran sam da su LeBron James ili Tom Brady također morali to učiniti da bi bili tu gdje jesu'', rekla je manekenka za španjolske medije.

Adriana je ranije otkrila kako bi voljela da je ljudi gledaju izvan okvira njezina lica i tijela, iako je brojni već godinama prozivaju da je pretjerala s filerima i botoksom.

"Istina je da se u trudnoći obično jako udebljam, ali moram razmišljati o sebi. Imala sam druge prioritete. Srećom, imala sam podršku obitelji, a sada je sve to prošlost. Moda je za nas žene, koje inače kupujemo i koje smo svjesne što se tamo događa, pa treba slaviti svaki trenutak u životu. I trenutačno se osjećam odlično", rekla je, a atraktivna manekenka ni u trudnoći se nije libila prošetati modnim pistama.

O plastičnim operacijama osvrnula se jednom prilikom na društvenim mrežama.

"Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerice i dvoje predtinejdžera, od toga jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati, i tri psa... Hvala na brizi'', napisala je uz selfie bez šminke iz svoje kuhinje.

Inače, Adriana je bila anđelica Victoria's Secreta od 1999. do 2018. godine, a uz to je bila ambasadorica IWC-a, Pume, Maybellinea i Choparda. I ove godine prošetala se pistom slavne revije, a više o tome pročitajte OVDJE.

Iza nje je brak sa srpskim Markom Jarićem, s kojim se vjenčala 2009. godine a 2014. godine objavili su da se rastaju te finalizirali razvod dvije godine kasnije. Zajedno su dobili dvije kćeri, Valentinu i Siennu.

Novu sreću pronašla je u vezi s Andreom Lemmersom, s kojim je prošle godine dobila sinčića.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pobjednik našeg hit-showa potpuno je promijenio imidž, sad ga uspoređuju s još jednim poznatim Hrvatom!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Svi se dive izgledu naše novinarke nakon poroda u 42. godini, pokazala je kako uživa sa svojom malom obitelji!

Ne prestaju pravne nevolje za posrnulog repera, broj tužbi nastavlja rasti: Silovao je 13-godišnjakinju?

Jennifer Lawrence ima razloga za slavlje, fotografija večernjeg izlaska potvrdila je sretnu vijest!

Pobjednik našeg hit-showa potpuno je promijenio imidž, sad ga uspoređuju s još jednim poznatim Hrvatom!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova u haljini golih leđa izgleda kao milijun dolara: ''Koštala me prehlade, ali...''

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić oglasila se nakon što je uhvaćena s novim partnerom, objavila fotke iz Londona, gdje su bili zajedno!

Povezana vijest Celebrity Posljednja djevojka Liama Paynea snimljena prvi put u javnosti nakon tragične smrti pjevača

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS