Golupčići!

Od ovog trenutka prošlo je 12 godina, a otkriveno je što su si William i Kate šaputali nakon što su rekli sudbonosno da

Vjenčanje Williama i Kate - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kate Middleton i princ William vjenčali su se prije 12 godina, a iako ste mislili da ste vidjeli apsolutno sve na čarobnom kraljevskom vjenčanju, neki detalji ipak su vam promakli.

Kate Middleton i princ William vjenčali su se prije 12 godina, a snimke s njihovih zavjeta obišle su svijet. Iako se dosad puno pričalo o njihovu velikom danu, još uvijek postoje neki detalji koji nisu poznati javnosti, ali jedna korisnica TikToka otkrila je što su si golupčići šaputali nakon što su izrekli da.

Budući da su sanjali o vjenčanju na proljeće, odabrali su i poseban datum, kada se slavi dan svete Katarine od Siene, čije ime Kate Middleton nosi, a usprkos nagađanjima da će se obred održati u katedrali sv. Pavla, u kojoj su se vjenčali Williamovi roditelji, princeza Diana i princ Charles, oni su odabrali Westminstersku opatiju, u kojoj se udala i kraljica Elizabeta II.

Nakon vjenčanja Kate i William vozili su se u kraljevskoj kočiji i izmijenili nekoliko riječi, koje su čitači usana odmah pročitali.

Prvo je William rekao Kate da izgleda sretno, na što mu ona odgovara: ''Da. Jesi li ti sretan?'', a njegov je odgovor bio: ''Da, jako.''

Iako su u vrijeme dok njihova veza nije bila ozakonjena bili poprilično tajanstveni oko svoje ljubavi, princ William ipak je u intervjuu koji je dao nakon što je zaprosio Kate otkrio kako je sve započelo.

''Kada sam upoznao Kate, znao sam da ima nešto posebno u vezi s njom. Znao sam da je zbog nečega u njoj želim bolje upoznati. Isprva smo bili prijatelji i to je bio najbolji temelj. Danas mislim da je prijateljstvo veliki plus, a kod nas je sve počelo od toga'', rekao je William.

Kate se na to nadovezala: ''Mislim da sam se zacrvenjela kada sam te upoznala i onda sam pobjegla jer mi je bilo neugodno. No postali smo vrlo brzo jako dobri prijatelji.''

Kate i William danas imaju troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa, a svojim postupcima i ljubavlju pokazuju da su itekako dostojni kraljevskog trona jednog dana.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS