Potpuno drugačiji imidž!

Majka našeg mladog hajdukovca i danas mami uzdahe svojim tijelom, a evo kako je izgledala prije 23 godine!

Renata Lovrinčević Buljan - 4 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan 2000. godine okitila se titulom Miss Hrvatske, a ni dva desetljeća kasnije ne može se posramiti ni pokraj upola mlađih kolegica.

Renata Lovrinčević Buljan ime je kojeg će se prisjetiti mnogi koji prate izbore za Miss Hrvatske, a upravo ovom titulom Renata se okitila 2000. godine.

Tada 23-godišnja crnka svojom je vitkom figurom osvojila žiri izbora, a njenu fotografiju s lentom možete vidjeti u našoj galeriji.

Renata se otada puno promijenila. Danas je sretno udana supruga i majka dvojice sinova Narda i Bornu, a unatoč obvezama oko obitelji, Renata i dalje savršeno uspijeva održati svoju figuru na kojoj joj zavide i upola mlađe kolegice. Svoju crnu kosu zamijenila je plavom, a fotografijama svoje isklesane figure iz teretane neprestano budi maštu svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer, i dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, Renata sa suprugom Petrom, koji je profesionalni vojnik i bio je dva puta u Afganistanu.

Ona radi kao fitness trenerica, a trenutno je u centru pažnje i zbog svog starijeg sina Borne koji je uspješni golman Hajduka te je s bilim tićima osvojio drugo mjesto juniorske Lige prvaka u Ženevi o čemu je pričala cijela Hrvatska.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Sestra Jelene Rozge prvi put snimljena u javnosti, malo tko zna kako izgleda jer se ne voli pokazivati: "Ona je potpuno drugi tip"

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Jedan od naših najpopularnijih glumaca u izlazak je poveo lijepu partnericu, s kojom ga nemamo priliku često vidjeti u javnosti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS