Ovo je urnebesno!

Cruise postao hit na internetu zbog stare fotografije koja je isplivala, pogledajte ovaj pomalo bizaran trenutak!

Tom Cruise Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Tom Cruise prije nekoliko godina zaposlio je pomoćnika koji je za njega obavljao urnebesan posao, pogledajte o čemu je riječ i zbog čega je glumac opet tema na internetu.

Tom Cruise jedan je od najpoznatijih glumaca na svijetu, a poznato je da si velike zvijezde katkad mogu dozvoliti zaista razne stvari te zaposliti osobe koje za njih čine pomalo čudne stvari.

Cruise je tako opet glavna tema na internetu jer su na površinu isplivale fotografije stare nekoliko godina s crvenog tepiha u Dublinu s premijere filma ''Oblivion''.

Naime, dok je Tom šetao crvenim tepihom i pozdravljao fanove, jedan njegov zaposlenik iza njega je hodao s, ni manje ni više, grijalicom.

Na ovu temu odmah su se pojavili brojni memeovi i komentari korisnika Twittera.

''Točno ovoliko i ja mrzim hladnoću'', ''Kralj svih kraljeva'', ''On je tako ja'', pisali su.

Drugi se pak osvrnuli na hladnoću u Dublinu te rekli da potpuno podržavaju glumca koji je tamo morao proći samo u odijelu.

''Oni koji nisu iskusili dublinsku hladnoću ne znaju da čovjek nije lud…''

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Jedan korisnik također je stao na stranu glumca i objasnio da ovo nije neuobičajeno za vidjeti.

''Nije čudno ni neuobičajeno da postavljaju izvore topline za glumce i ekipu ako je stvarno hladno. Posao trkača je da ih premješta i očito se pobrine da jedan bude uz zvijezdu. Netko ga je slikao kako stoji pored grijača'', pisalo je.

A mnogi su potom primijetili da se ovo nije dogodilo samo sada, već je Tom grijalice koristio i na setu filma pa je slična fotografija nastala i na jednom setu filma prije nekoliko godina.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll kockice zamijenila dresom slavnog kluba, no pažljivi promatrači primijetili su nešto drugo što je stavila u fokus

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS