Lijepa novost

Poseban dan u obitelji Ivana Rakitića, pohvalili se novom ulogom: ''Jako smo ponosni na tebe!''

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Veselje u obitelji Ivana Rakitića odvilo se prošlog tjedna, a njegova lijepa supruga Raquel Mauri objavila je da je njezina sestra krstila svoje prvo dijete.

Španjolska obitelj Ivana Rakitića prošlog je tjedna slavila doista predivan dan u životu jednih roditelja i njihova djeteta.

Njegova lijepa supruga Raquel Mauri podijelila je nekoliko fotografija na Instagramu te otkrila da je njezina sestra Irene Mauri krstila svoje prvo dijete, a kumovi su bili upravo nogometaš i njegova supruga.

''Neka te Bog vodi i uvijek obasjava moja draga lutko, tvoji kumovi su jako ponosni na tebe. Puno te volimo'', napisala je Raquel u opisu.

Raquel se za prigodu posebno sredila te je odjenula plavu haljinu s dubokim dekolteom i napuhanim rukavima, a njezin suprug i naš nogometaš Rakitić odjenuo je sivo odijelo i smeđe cipele.

Društvo su im pravila i njihova djeca, djevojčice Althea i Adara, a za krštenje bratića kojem su dali ime Carlos nosile su bijele haljinice.

Njezina sestra Irene rodila je sredinom lipnja ove godine, a Raquel je tada sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama.

''Najsretnija sam tetka na ovom svijetu. Sanjala sam te često, ali nisam znala da ćeš biti tako savršen. Volim te. I imaš najbolju majku koju možeš imati.''

Inače, Ivan i Raquel nedavno su proslavili svoju 11. godišnjicu zajedničkog života, a za tu priliku Ivan je svojoj boljoj polovici priredio romantično iznenađenje.

Naime, u boravku ju je dočekala hrpa balona u obliku srca s detaljima medvjedića i natpisom "Volim te" te zlatnim brojevima 11. No, iznenađenjima nije bilo kraja - na podu se nalazila i kutija luksuznog brenda, ali i dva-tri sitna poklončića zamotana u maslinasti i zlatni papir.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Holivudska zvijezda objavom iz Zagreba nasmijala obožavatelje: "Izgleda da živimo u banana-državi"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS