Nije im dugo trebalo

Poznati zavodnik i slavna ljepotica koju je suprug prevario u prvom javnom izlasku nakon šuškanja da su u vezi

Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 9 Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Pete Davidson i Emily Ratajkowski nisu dugo čekali na prvi javni izlazak.

Tek nedavno krenula su šuškanja da bi između dvoje spomenutih moglo biti nešto više od prijateljstva, a komičar i manekenka nisu dugo čekali da glasine i potvrde.

Iako su se samo prije nekoliko dana pred paparazzima grlili i time potvrdili svoju romansu, novopečeni par, Pete Davidson i Emily Ratajkowski već su se pojavili i kao par na košarkaškoj utakmici u Madison Square Gardenu u New Yorku.

Dobro raspoloženi pratili su tijek igre, a prema njima je bilo usmjereno puno znatiželjnih pogleda koji su čekali hoće li razmijeniti nježnosti.

Emily je oduševila u trapericama, smeđoj jakni i visokim kožnim čizmama sa zmijskim uzorkom dok je Pete, kao i uvijek, u opuštenom izdanju stigao na utakmicu, a oči je cijelo vrijeme skrivao sa sunčanim naočalama.

Podsjetimo, Pete je u kolovozu ove godine prekinuo višemjesečnu vezu s Kim Kardashian, a vezi su navodno presudile godine. Bliski izvor Kim rekao je da je Pete za nju neozbiljan, a Kim je zbog njega na početku veze bila sretna poput tinejdžerice.

S druge strane, Emily se ove godine razočarala u ljubav jer se nakon četiri godine braka razvodi od supruga Sebastiana Beara-McClarda koji ju je prevario i s kojim ima sina Sylvestera.

Nakon nekoliko mjeseci, u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ova šuškanja nikad nisu potvrdili.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Zanimljivosti Livaja ima više od stotinu tetovaža, a jedna je ovih dana posebno svima zapela za oko, evo kojim je tekstom ukrasio nogu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS