Bilježimo!

Marin Čilić otkrio koja je njegova tajna formula za romantično putovanje sa suprugom Kristinom

Marin Čilić - 2 Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Marin Čilić otkrio je tajni recept za dobar odmor sa suprugom Kristinom Čilić, evo koji su grad posjetili.

Naš tenisač Marin Čilić rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Kristinom Čilić, a naš sportaš sada je otkrio koji je njihov tajni recept za romantično putovanje.

''Koja je vaša formula za savršeni romantični bijeg? Što se mene tiče, ne možete pogriješiti s ovom lokacijom - ali ja sam pristran'', napisao je uz fotografiju njega i supruge.

Kristina i Marin pozirali su u Dubrovniku, a zagrljeni su pozirali na jednoj od najpoznatijih ulica u Hrvatskoj.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu. Ona se ne voli previše isticati u javnosti, a tenisač nekad voli podijeliti obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama.

U studenom prošle godine Marin je tako otkrio da su on i njegova supruga otputovali na Maldive, prvi zajednički odmor na koji su poveli i sinove.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS