''Kako on nju gleda...''

Supruga Novaka Đokovića romantičnim videozapisom raznježila pratitelje, imala je poseban povod!

Jelena i Novak Đoković - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jelena Đoković podijelila je videozapis koji odiše ponosom i srećom prema njezinom suprugu Novaku Đokoviću povodom jednog posebnog događaja.

Jelena Đoković podijelila je romantični videozapis sa svojim suprugom Novakom Đokovićem na društvenim mrežama te raznježila svoje pratitelje.

Objava ovog videozapisa imala je poseban povod, a bračni par je Novakov 378. tjedan na vrhu ATP liste proslavio tortom i plesom u njihovom dnevnom boravku.

''Ponosno slavimo ovu Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji cijeli svijet – i žena se ne ljuti. Novak je najbolji tenisač svijeta najduže u povijesi tenisa!'' napisala je u opisu Jelena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Ona i Novak zaplesali su na pjesmu ''The Best'' Tine Turner, a njihovi obožavatelji u komentarima su ih preplavili čestitkama i simpatičnim porukama.

''Kako on nju gleda…'', ''Predivno je to što si napisala'', ''Najslađi ste, zauvijek tako!'', ''Čestitke i veliko bravo!'' pisali su.

Novak i Jelena u braku su od 2014. godine te imaju sina Stefana.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Naša pjevačica pobijedila je tešku bolest, a danas izgleda bolje nego ikad: "Hvala ti, Bože, što si me blagoslovio još jednom godinom života"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Rozga priznala da joj je srce zauzeto i potpuno otvorila dušu: ''Najviše od svega voljela bih vlastito dijete''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS